Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Payfix Ve Yatırım ⚽

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
972
113
Beyler herkese selam bazı siteler'de yatırım yöntemi olarak payfix duruyor bazıların'da ise yok durum nedir payfix kaldırıldı mı ?

2. Olarak sorum'da şu olası bir payco kapanışında sizler neler kullanıyorsunuz yatırım yöntemi olarak 👁️‍🗨️

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,929
4,121
113
Beyler herkese selam bazı siteler'de yatırım yöntemi olarak payfix duruyor bazıların'da ise yok durum nedir payfix kaldırıldı mı ?

2. Olarak sorum'da şu olası bir payco kapanışında sizler neler kullanıyorsunuz yatırım yöntemi olarak 👁️‍🗨️
Payfixle yatirabiliyomusun sen bi ona baktinmi

yumlu

Betgit'e Kalın Gelen Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,820
4,460
113
Şu an doğru düzgün çalışan ve sitelerin çoğunda bulunan yöntem Paratim ama o da bizi soyuyor her çekimde %1 haraç alıyor

Hala PayFix yöntemini kaldırmamış olan siteler bitik sitelerdir ya da orada dursun ilgi çeksin diye bırakmışlardır

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
972
113
Şu an doğru düzgün çalışan ve sitelerin çoğunda bulunan yöntem Paratim ama o da bizi soyuyor her çekimde %1 haraç alıyor

Hala PayFix yöntemini kaldırmamış olan siteler bitik sitelerdir ya da orada dursun ilgi çeksin diye bırakmışlardır
Anladım dostum mesela paratim üzerinden 20.000 yatırım yapsak mesela ne kadar kesinti yapıyor

yumlu

Betgit'e Kalın Gelen Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,820
4,460
113
Anladım dostum mesela paratim üzerinden 20.000 yatırım yapsak mesela ne kadar kesinti yapıyor
Yatırım yaparken senin cebinden bir şey çıkmıyor çünkü gönderilen paradan dusuluyor komisyon

Her çekimde %1 aliyor uygulama. 100.000 çekersen 1000 ücret alıyor

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
972
113
Yatırım yaparken senin cebinden bir şey çıkmıyor çünkü gönderilen paradan dusuluyor komisyon

Her çekimde %1 aliyor uygulama. 100.000 çekersen 1000 ücret alıyor
Harbi iyi tırnak atıyorlarmis

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,980
1,709
113
Parolapara kullanalım dedik 1 haftada cekimde ödediğim komisyon 5700TL. Paratim de aynı halt. Fırsattan istifade soygunculuk yapıyorlar. Bunların kar marjı sitelerden bile yüksektir hiçbir risk vs olmadan gelenden gecenden %1

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
972
113
Parolapara kullanalım dedik 1 haftada cekimde ödediğim komisyon 5700TL. Paratim de aynı halt. Fırsattan istifade soygunculuk yapıyorlar. Bunların kar marjı sitelerden bile yüksektir hiçbir risk vs olmadan gelenden gecenden %1
Valla doğru diyorsun da payco da her an gidebilir diye hissediyorum bu aralar herkesin hesapları kapattılar benim'de gider diye direk çekimi para geldiği an hesaba atıyorum bekletmiyorum ama bunlara kalırsak nanay valla