http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Payfix Limit Hk.

ktyell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
284
100
43
Arkadaşlar herkese selamlar arkadaşım hesabına para yükledi kripto ile yatırım yaptı siteye fakat payfix ile çekcek.Payfix limiti dolmuş bu ay.Parayı çekersek para gelir mi ? Yoksa askıda kalma ihtimali vs varmı limit dolduğu için… ??

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,694
1,991
113
Gelir payfixe çeksin

Brk0179

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,694
1,991
113
1x altyapısı iptal edebiliyor ama betcolar ödüyor

Brk0179

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,694
1,991
113
Limit dolduğunda bankadan payfixe yatıramıyon ama çekebiliyorsun siteden ordanda bankaya

Brk0179

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,694
1,991
113
Hayır yatırabiliyorsun bir kez dolmuştu attım - eksi oldu PayFix limiti para da gectı hesaba geçmese de mail at yüklüyorlar
İste bendede oluyordu en son attıgımda geçmedi iade ettiler limit doldu diye

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,283
8,336
113
limitin dolmuştur aynısı benim başıma geldi payfix harici yatırım yöntemi kullanmıyordum havale ile falan yatırdım o stresten eldekinde de oldum 😂 operasyona istenilen belgeleri gönderiyorsun maks 24 saat içerisinde Gold üyelik oluyor limitlerin eski haline geliyor böyle ne para çekebilirsiniz ne para yatırabilirsiniz

Berko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
223
284
63
Arkadaşlar herkese selamlar arkadaşım hesabına para yükledi kripto ile yatırım yaptı siteye fakat payfix ile çekcek.Payfix limiti dolmuş bu ay.Parayı çekersek para gelir mi ? Yoksa askıda kalma ihtimali vs varmı limit dolduğu için… ??
limit dolu hesaba para gelmez iptal olur çekim

Spyzera

Herhangi Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,439
2,447
113
hesabını yükselt benim de yetmiyor 1.5 milyona çıkardım