Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Payfix Karakol İfadesi

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,081
1,049
113
Döndü dolaştı 1 işlem yüzünden nitelikli dolandırıcılık şüphesi ile karakola ifadeye çağırıldım ikhametgah başka şehirde olduğu için uzun süredir ulaşmaya çalışıyorlarlarmış payfix işlemi dediler en son 8-9 ay önce hesabım kapatılmıştı birde daha önce bu şekilde çağırılanlar bilgilendirme yapabilir mi ne konuşulması gerekiyor
Sana nasıl ulaştılar benim telefonu günde 300bin farklı site aradığı için rehberdekiler hariç kimseyi açmıyorum isteseler de ulaşamazlar

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Sana nasıl ulaştılar benim telefonu günde 300bin farklı site aradığı için rehberdekiler hariç kimseyi açmıyorum isteseler de ulaşamazlar
Sana ulaşamasalar ailene ulaşıyorlar ben ceza yediğim dönemde numara güncel değildi devlette aileyi arayıp çağırmışlardı

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
471
83
Aman beyler dikkatli olun cezalar çok ağır sakın hesap kiraya vermeyin

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,527
1,415
113
İdraak problemin mi var para senin hakkin degl avukatin hakkı iş pasliyorm ot bok diyosn bana verio diyorsun sana senin olmayan bır para veriyor anladın veriosa oda amma uzatan ya
Güzel kardeşim ben sana böyle böyle oldu 48 bini ben aldım diyorum başıma gelen olayı anlatıyorum sen yrrk kürek mevzuattan bahsediyorsun.soyledigimi de anlamıyorsun.haklisin avukat alıyor ama benimki bana veriyor diyorum sığır gibi sen almiyosun diyorsun

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Aman beyler dikkatli olun cezalar çok ağır sakın hesap kiraya vermeyin
Kıral paycoyu kıralıyanlara 10 sene hapıs deseler ertesı gun paycomu kıralıcak adam bulsam dırek kıralarım yoklugun dıbını yasıoz korku morku bırakmadı bızde devlet cokta umrumda

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,081
1,049
113
Ya kral baştan kiralamadan desene boşa aklımızı çıkardın

nuji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
175
43
Kiraya verecek kadar aptal değilim aktif oyuncuydum bazı aylar payfix limiti doluyordu 1 işlemden kastım birinin ismini söylediler tanıyor musun diye ben de tanımadığımı söyledim ondan sonra nitelikli dolandırıcılık şüphesiyle ifade vermeniz gerekiyor denildi

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,053
1,716
113
tanık olarak mı sanık olarak mı ifade vereceksin onu sordun mu

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Kiraya verecek kadar aptal değilim aktif oyuncuydum bazı aylar payfix limiti doluyordu 1 işlemden kastım birinin ismini söylediler tanıyor musun diye ben de tanımadığımı söyledim ondan sonra nitelikli dolandırıcılık şüphesiyle ifade vermeniz gerekiyor denildi
mafolmussun bro sen geçmiş olsun nitelikli dolandırıcılıktan demişler bide iyi bir avukat tut

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
tanık olarak mı sanık olarak mı ifade vereceksin onu sordun mu
genelde tanık olarak ıfade alıyolar karşı hesap sahıbının ılerkı tarıhlerde mahkemesı vardır kesın delil topluyolar 5 ay once bende mahkemede tanık olarak çıktım piabellacasınonun kullandıgı payfıx hesabından

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
genelde tanık olarak ıfade alıyolar karşı hesap sahıbının ılerkı tarıhlerde mahkemesı vardır kesın delil topluyolar 5 ay once bende mahkemede tanık olarak çıktım piabellacasınonun kullandıgı payfıx hesabından
Sonuç ne oldu ne dedin

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Bizim köyde amcaoğluda böyle işlem yaptı 3 denedir yatıyor 12 yıl yedi içerde kafasına vuruyor

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Kaç kişinin parası geçtiyse o kadar kişi üzerinden yargılanırsın.
Misal 5 kişiyse 5 kişi üzerinden ayrı ayrı ceza alırsın eğer hesap kullandırdıysan başkasına.

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,053
1,716
113
ya onu kaybeden biri beni dolandırdı diye savcılığa şikayet ediyor sende daha önce ona para gönderdiğin için tanık olarak çağırıyorlar