Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Payfix Karakol İfadesi

nuji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
175
43
Döndü dolaştı 1 işlem yüzünden nitelikli dolandırıcılık şüphesi ile karakola ifadeye çağırıldım ikhametgah başka şehirde olduğu için uzun süredir ulaşmaya çalışıyorlarlarmış payfix işlemi dediler en son 8-9 ay önce hesabım kapatılmıştı birde daha önce bu şekilde çağırılanlar bilgilendirme yapabilir mi ne konuşulması gerekiyor

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,372
2,366
113
Hesabını kiraya mi verdin sadece onlara tokat parası yatıyor çünkü diğer türlü siteden çekime cagrilmiyorsun dolandırıcılıktan net yaz
Döndü dolaştı 1 işlem yüzünden nitelikli dolandırıcılık şüphesi ile karakola ifadeye çağırıldım ikhametgah başka şehirde olduğu için uzun süredir ulaşmaya çalışıyorlarlarmış payfix işlemi dediler en son 8-9 ay önce hesabım kapatılmıştı birde daha önce bu şekilde çağırılanlar bilgilendirme yapabilir mi ne konuşulması gerekiyor

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,527
1,415
113
Birilerinin hesabını patlatmislar senle işlem yapmışlar

Aynısı bana da oldu hesap kiralamistim hesabım çalınmış dedim banka hesaplarima baktılar para girişi yok beraat verdiler 48bin lira da beraat vekalet ücreti aldım 😁

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,614
1,315
113

Aynısı bana da oldu hesap kiralamistim hesabım çalınmış dedim banka hesaplarima baktılar para girişi yok beraat verdiler 48bin lira da beraat vekalet ücreti aldım 😁
48 bin ne alâka?

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,372
2,366
113

O parayı sen almiyorsun varsa avukatın yoksa barodan atanan avukatın alıyor berat bedelleri avukatların hesabına yatar amma salladin

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,559
1,558
113
5 yıl yatar çıkarsın bu arada kumarı da bırakmış olursun

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,527
1,415
113
oha 48bin lira ne alaka ?
Nitelikli dolandırıcılık ağır cezada yargılanıyorsun.agir cezadan beraat ettiğinde eğer avukat tutmussan 48 bin lira devlet sana tazminat ödüyor.ben avukatla anlasmistim kendi alıp bana veriyor

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,614
1,315
113
Nitelikli dolandırıcılık ağır cezada yargılanıyorsun.agir cezadan beraat ettiğinde eğer avukat tutmussan 48 bin lira devlet sana tazminat ödüyor.ben avukatla anlasmistim kendi alıp bana veriyor
48 bin aldığına dair belge var mı ? Ya da 48 bin odenecegine dair karar?

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,527
1,415
113
O parayı sen almiyorsun varsa avukatın yoksa barodan atanan avukatın alıyor berat bedelleri avukatların hesabına yatar amma salladin
Evet dediğin gibi sadece avukata ödeniyor ama benim avukatım aile dostu zaten ücretsiz bakıyor davalarima beraat ücretini de bana kendisi alıp bana veriyor ben de ona farklı iş bagliyorum

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
yuzde 90 hesap kıralama yapılmıştır zaten 1 işlem yuzunden olucak iş değil bu zaten kendınde soylemışsın 8 ay once kapatıldı dıye yada biri senın hesabını şikayet etmiştir.

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,372
2,366
113
Yav kardeşim avukat alıp bana veriyor diyorum sen bana sen almıyorsun diyorsun kim alıyor 😁
İdraak problemin mi var para senin hakkin degl avukatin hakkı iş pasliyorm ot bok diyosn bana verio diyorsun sana senin olmayan bır para veriyor anladın veriosa oda amma uzatan ya

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,614
1,315
113
Hesabını kiraya vermişsin belliki 1 işlem yoktur bence de. Sen açık açık yazsana ne olduğunu