- 2,492
- 1,800
- 113
payfixte banka hesabıma para cekemiyorum. Normalde hic sorun olmazdı, kod girdikten sonra güvenlik geregince ip sınır aşıldı vs uyarısı veriyor. Sorun mu var şuan acaba ? Yoksa bende mi sadece.
Bakım varpayfixte banka hesabıma para cekemiyorum. Normalde hic sorun olmazdı, kod girdikten sonra güvenlik geregince ip sınır aşıldı vs uyarısı veriyor. Sorun mu var şuan acaba ? Yoksa bende mi sadece.
Uçak moduna al kapat aç düzelirpayfixte banka hesabıma para cekemiyorum. Normalde hic sorun olmazdı, kod girdikten sonra güvenlik geregince ip sınır aşıldı vs uyarısı veriyor. Sorun mu var şuan acaba ? Yoksa bende mi sadece.
Arada oluyor ole geçerpayfixte banka hesabıma para cekemiyorum. Normalde hic sorun olmazdı, kod girdikten sonra güvenlik geregince ip sınır aşıldı vs uyarısı veriyor. Sorun mu var şuan acaba ? Yoksa bende mi sadece.
Dostum allah razı olsun ya. Ter attım resmen tüm para ordaydı. uçak modu işe yaradı. 25 mart dogrulama icin son günmüş bu arada. Çok çok teşekkür ederim.Uçak moduna al kapat aç düzelir
Ne demek dostum rica ederim bolşans kal sağlıcakla.Dostum allah razı olsun ya. Ter attım resmen tüm para ordaydı. uçak modu işe yaradı. 25 mart dogrulama icin son günmüş bu arada. Çok çok teşekkür ederim.