- 760
- 457
- 63
Merhaba aranızda payco kullanmaya devam eden arkadaşlar mevcut ise kullanmayı bırakmanızı tavsiye ederim karakoldan arayıp payco hakkında ifade vermeniz gerekiyor olarak çağırdılar bakalım h.içi gittikten sonra gelişme olursa paylaşırım
Hadi hayırlısı benim hesabı kapattılar seninki açık mıMerhaba aranızda payco kullanmaya devam eden arkadaşlar mevcut ise kullanmayı bırakmanızı tavsiye ederim karakoldan arayıp payco hakkında ifade vermeniz gerekiyor olarak çağırdılar bakalım h.içi gittikten sonra gelişme olursa paylaşırım
Kapanmış mıydı payco hesabınMerhaba aranızda payco kullanmaya devam eden arkadaşlar mevcut ise kullanmayı bırakmanızı tavsiye ederim karakoldan arayıp payco hakkında ifade vermeniz gerekiyor olarak çağırdılar bakalım h.içi gittikten sonra gelişme olursa paylaşırım
payco hala açık bende kapatma talebi vermiştim ama bakalımHadi hayırlısı benim hesabı kapattılar seninki açık mı
payco hala açık bende kapatma talebi vermiştim ama bakalım halada giriş yapılıyorKapanmış mıydı payco hesabın
bizimkini payco kapattı. bizi de ararlar yakında o zamanpayco hala açık bende kapatma talebi vermiştim ama bakalım
ilçe karakolundan arıyorlar bulunduğun ilin alan kodunu görürsen anlarsın aradıktan sonra numarayı zaten googledan arat direk çıkıyorHangi numaradan arıyorlar nasıl anlayacaz
Merakla bekliyoruz haberlerini dostumMerhaba aranızda payco kullanmaya devam eden arkadaşlar mevcut ise kullanmayı bırakmanızı tavsiye ederim karakoldan arayıp payco hakkında ifade vermeniz gerekiyor olarak çağırdılar bakalım h.içi gittikten sonra gelişme olursa paylaşırım
Birçok işlem ve miktar olarak büyük işlemler yaptıysan illaki takılmışsındırpayco hala açık bende kapatma talebi vermiştim ama bakalım halada giriş yapılıyor
umarım aramazlar ama imkanınız oldukça 2-2.5k arası verip bir avukat tutup gitmenizi tavsiye ederim en azından dilekçenizi ona göre ayarlarsınızbizimkini payco kapattı. bizi de ararlar yakında o zaman
Aynen benide aradılarMerhaba aranızda payco kullanmaya devam eden arkadaşlar mevcut ise kullanmayı bırakmanızı tavsiye ederim karakoldan arayıp payco hakkında ifade vermeniz gerekiyor olarak çağırdılar bakalım h.içi gittikten sonra gelişme olursa paylaşırım
işlem çok ancak 100k filan yok 15 20k civarlarıBirçok işlem ve miktar olarak büyük işlemler yaptıysan illaki takılmışsındır
İşte işlemde çok olsa takıldın.işlem çok ancak 100k filan yok 15 20k civarları
İşlemlerin 15.20 k civarı mıydıişlem çok ancak 100k filan yok 15 20k civarları
ÇağırmazBir kere 100 ₺ yatırmıştim paycoya. Hesabımı süresiz kapatmış payco. İlginç bir sekilde. Bu duruma karakol cagirirsa komik olur