http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Paycelle Haciz Gelirmi

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
427
369
63
Arkadaslar iyi forumlar yine bi haciz konusundayiz. Ziraatle garanti hesaplarima haciz geldi. Haciz gelmicek bi alternatif lazm banka hibi kullanablcgm para transferi atmden para yatirma cekme gibi bisey lazm. Paycell geldi aklima acaba orayada haciz gelirmi yada baska alternatif varsa onerilerinize acigim

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,840
4,848
113
Bide haciz her zaman gelmezki ayda 1 gelir oda sana denk gelmezse bide mesai saatleri dışında da kullanabiliyon hesaplarini

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
350
83
Parolapara indir kart başvurusu da yap ATM para yatırır iken ücret almıyor çeker iken ufak bir ücreti var market alış verişleri ve online alış verişlerde cash back var benim de bankalar da haciz var kullanıyorum çok avantajlı bankadan bile

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
350
83
Parolapara indir kart başvurusu da yap ATM para yatırır iken ücret almıyor çeker iken ufak bir ücreti var market alış verişleri ve online alış verişlerde cash back var benim de bankalar da haciz var kullanıyorum çok avantajlı bankadan bile
İban a transfer vs her şey var papara dan daha iyi bence

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
427
369
63
Tesekkurler dostum cok saol indiriyorum simdi . Bide haciz icin evine gelen oldumu

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
350
83
Tesekkurler dostum cok saol indiriyorum simdi . Bide haciz icin evine gelen oldumu
Yok be kimse gelmez zaten benim kyk kredisi idi okul biteli 5 yıl oldu ödemedik devletmiz haciz koymuş :) sen parolapara indir çok avantajı var bankaya gerek duymazsın