- 7,929
- 8,807
- 113
Paycell limit bugün güncelleniyordu bazılarımızın fakat çok düşük limit açmışlar. Kullanan varmı benden başka
Ben son dönemler ödemelere dikkat ettim yüksek ama dokunmuyorum vallahi...Bugün özel bir gün mü? Fatura kesim tarihi değil mi normali hocam
25 15 ve 1inde fatura kesim tarihleri turkcell in seninki hangisiyse o zaman yenilenirBugün özel bir gün mü? TDDK doğu mu? Fatura kesim tarihi değil mi normali hocam
2700 olarak yenilendi tekrar benimki çektim az önce atacağım şimdi siteyePaycell limit bugün güncelleniyordu bazılarımızın fakat çok düşük limit açmışlar. Kullanan varmı benden başka
Bol şans ben tel. kapanma olaylarından çok sıkıldım dokunmuyorum.2700 olarak yenilendi tekrar benimki çektim az önce atacağım şimdi siteye
Herkesin o kadar zaten2.7k üzeri gören var mı bu arada, sabit 2.7k benim limit sürekli
6 ayda bir güncelleniyor ödeme sağlığına göre o yüzden sordum, 2.7k üst sınır demekki teşekkürlerHerkesin o kadar zaten
2.7k üzeri gören var mı bu arada, sabit 2.7k benim limit sürekli
200 lira benimkiHerkesin o kadar zaten
Ust sinir dost 6 senedir kullanıyorum ben Allah tan az cok olsa altından kalkamazdik6 ayda bir güncelleniyor ödeme sağlığına göre o yüzden sordum, 2.7k üst sınır demekki teşekkürler
Vallahi doğru dedin 2.7k üzeri olsa her ay uğraş dur birde onu çevirmekle😆Ust sinir dost 6 senedir kullanıyorum ben Allah tan az cok olsa altından kalkamazdik
Odeme gec yaparsan faturan düşükse felan limit en yüksek 2.7k kişiye göre değişkenlik gösteriyor surekli odeme felan yaparsan 2.7k sabit kalır200 lira benimki
Ceviremezdik emin ol batardık puahajVallahi doğru dedin 2.7k üzeri olsa her ay uğraş dur birde onu çevirmekle😆
Birde normal paket var 5k olarak ödüyom her ay bıktık ya😆Ceviremezdik emin ol batardık puahaj
3.5k benim sabit valla 2 senedir o kadar ödüyorum puahaBirde normal paket var 5k olarak ödüyom her ay bıktık ya😆
Yaz özeldenBeyler pokusta 300 var kime bozdurcaz