Midem bulandı bayern maçından neyse bol şanslar aga umarım gelir @Hasim5454 gene basket hemde aynı maç 😂@İkasbet Destek e çok teşekkür ediyorum. Hedefe ulaşırsak güzel paylaşım yaparız
1. Adım Ekli dosyayı görüntüle 856409
Eyvallah dostMidem bulandı bayern maçından neyse bol şanslar aga umarım gelir @Hasim5454 gene basket hemde aynı maç 😂
Bolşans yaso@İkasbet Destek e çok teşekkür ediyorum. Hedefe ulaşırsak güzel paylaşım yaparız
1. Adım Ekli dosyayı görüntüle 856409
Bayern maçı birde gs maçına komple forum olarak kefal dönüyoruz alt var üst var handikap yoktu o da oldu 😂Eyvallah dost
Bol şans herkesin kazanmasını isterim ama basket oynuyorsunuz napayım 😂Midem bulandı bayern maçından neyse bol şanslar aga umarım gelir @Hasim5454 gene basket hemde aynı maç 😂
Strazburg maçına oynayacaktim Almanlara bulaştık ... NeyseBayern maçı birde gs maçına komple forum olarak kefal dönüyoruz alt var üst var handikap yoktu o da oldu 😂
Bu olur umarım aga şansın bol olsunnStrazburg maçına oynayacaktim Almanlara bulaştık ... Neyse
Çek kurtar şu milletiBol şans herkesin kazanmasını isterim ama basket oynuyorsunuz napayım 😂
Yok valla herkes istediğini oynasın dost ben karışmamda bi roll açıyorum hemen basket oyna demeye başlıyorlar arkadaş ben oynamıyorum işte basket zorlamayın 😂😂Çek kurtar şu milleti