- 1,185
- 871
- 113
Tek e kaldık maç a dair hiç birşey yok hiç biyerde maç yok nasıl bulabiliriz maçın sonucunu
Ekli dosyalar
-
105.8 KB Görüntüleme: 37
Kankim yarina ertelenmisTek e kaldık maç a dair hiç birşey yok hiç biyerde maç yok nasıl bulabiliriz maçın sonucunu
maç yarın değilmiTek e kaldık maç a dair hiç birşey yok hiç biyerde maç yok nasıl bulabiliriz maçın sonucunu
Kanka yarin 15:30a ertelenmis saat bile ayniBugün yazıyor ya 3.30 da başlıyacaktı ama hiç biyerde yok satıgımın maçı
yarın gözüküyorBugün yazıyor ya 3.30 da başlıyacaktı ama hiç biyerde yok satıgımın maçı
Yapma yav 24 saat heyecana kim dayanacak şimdi aw :/ sağolKanka yarin 15:30a ertelenmis saat bile ayni
Sagolyarın gözüküyor
SagolMaç ertelenmiş
Bakayim daha ayrintili bilgi alabilirsem yazcam.sorayım irandaki mollalara.Yapma yav 24 saat heyecana kim dayanacak şimdi aw :/ sağol
Kapatilmiyorda o mesaj bende uyuz oluyorumBu foruma ne zaman girsem telefonuma flas mesaj geliyor anlamadım gitti forumu
Maç oynanıyor şuan 2 1 setlerBu foruma ne zaman girsem telefonuma flas mesaj geliyor anlamadım gitti forumu
Nerede skor a bakıyon reisMaç oynanıyor şuan 2 1 setler
RESET attım 2 gün foruma girmedim gelmedi foruma girdim yine gelmeye başladıKapatilmiyorda o mesaj bende uyuz oluyorum
Senin bu kupon gelmiş son 4. Set 43 çıkarsa çıkar zaten o kadar mal değillerdir 😂Nerede skor a bakıyon reis
BurdanNerede skor a bakıyon reis
Reis elli yere bakıyom yok sen nereden buldun maçıSenin bu kupon gelmiş son 4. Set 43 çıkarsa çıkar zaten o kadar mal değillerdir 😂