- 6,425
- 4,205
- 113
Offf moral bozmak yok o 2 yazacak
one pace diye bir şey var gereksiz bakışmalı sahneleri falan kesiyor (bazen Türk dizisi style bakışabiliyorlar süre uzasın diyeYa o zaten listede ama 1000 bölüm için hazırlamam lazım kendimi. Şimdi Vinland saga izliyorum. Ordan bleach izlicem
Olsun gelecek inadına geleceklan ittiği felan da yok boşuna iptal ettiler güzelim golü
Zaten narutoda da çok fazla gereksiz filler var. 7-8 kere aynı sahneyi tekrar gösteriyorlar falan. Öne piecede 30-40 bölüm savaş sürüyormuş herhalde uzatıyorlarmışone pace diye bir şey var gereksiz bakışmalı sahneleri falan kesiyor (bazen Türk dizisi style bakışabiliyorlar süre uzasın diye) 3/4 oranına falan düşüyor bölümler eğer izleyeceksen ona bakmanı tavsiye ederim. ben 700 falan düz izledim ama sonra one pace'e geçtim, rahatsızlık duyarım diyordum ama hiç duymadım
atabilir ama pozisyona baktım faul yoktu adam düşmüş korner atılırken vara gitti iptal etti itmişsin dedi atan adam itmemişti@parsens şimdi dep atar şaşırmam
Yazık valla yaatabilir ama pozisyona baktım faul yoktu adam düşmüş korner atılırken vara gitti iptal etti itmişsin dedi atan adam itmemişti
uzama muhabbeti var ama naruto kadar filler yok. hatta yaklaşmıyor bileZaten narutoda da çok fazla gereksiz filler var. 7-8 kere aynı sahneyi tekrar gösteriyorlar falan. Öne piecede 30-40 bölüm savaş sürüyormuş herhalde uzatıyorlarmış