Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Parsens | Kasa 800 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,425
4,205
113
Offf moral bozmak yok o 2 yazacak

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,443
3,523
113
Niye iptal etti soyliyimmi ben 37 dedim ya gol için o yüzden şimdi olucak 37 de

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,483
10,005
113
dur dur racing sinirlendi iy yapıştıracak

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
395
63
Ya o zaten listede ama 1000 bölüm için hazırlamam lazım kendimi. Şimdi Vinland saga izliyorum. Ordan bleach izlicem
one pace diye bir şey var gereksiz bakışmalı sahneleri falan kesiyor (bazen Türk dizisi style bakışabiliyorlar süre uzasın diye :D) 3/4 oranına falan düşüyor bölümler eğer izleyeceksen ona bakmanı tavsiye ederim. ben 700 falan düz izledim ama sonra one pace'e geçtim, rahatsızlık duyarım diyordum ama hiç duymadım

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,347
2,396
113
one pace diye bir şey var gereksiz bakışmalı sahneleri falan kesiyor (bazen Türk dizisi style bakışabiliyorlar süre uzasın diye :D) 3/4 oranına falan düşüyor bölümler eğer izleyeceksen ona bakmanı tavsiye ederim. ben 700 falan düz izledim ama sonra one pace'e geçtim, rahatsızlık duyarım diyordum ama hiç duymadım
Zaten narutoda da çok fazla gereksiz filler var. 7-8 kere aynı sahneyi tekrar gösteriyorlar falan. Öne piecede 30-40 bölüm savaş sürüyormuş herhalde uzatıyorlarmış

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
395
63
Zaten narutoda da çok fazla gereksiz filler var. 7-8 kere aynı sahneyi tekrar gösteriyorlar falan. Öne piecede 30-40 bölüm savaş sürüyormuş herhalde uzatıyorlarmış
uzama muhabbeti var ama naruto kadar filler yok. hatta yaklaşmıyor bile :D

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,425
4,205
113
2 gelsin gecikti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...