- 11,501
- 10,009
- 113
gelir de kazanırız dost o zamanaynı bahsi oynamışız bende tek buna kaldım bolşans dost
gelir de kazanırız dost o zamanaynı bahsi oynamışız bende tek buna kaldım bolşans dost
Seriden gelir cenabet değilim bugüngelir de kazanırız dost o zaman![]()
atarsa ev atar gibi ya 1-0 yazsın kazanalım ))gelir de kazanırız dost o zaman![]()
Bol şanslar@Veysel58 dostumuza sponsorluğundan dolayı teşekkürler, hedefe ulaşırsak, veysel dostumuza söylediğimiz gibi, kazancın yarısı takip edenler arasında dağıtılacaktır.
bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 830503
İsterse hakem atsın yeterki yazsin tabelada 1atarsa ev atar gibi ya 1-0 yazsın kazanalım ))
ben de iy ev 0.5 girdim 2.10’dan inşatarsa ev atar gibi ya 1-0 yazsın kazanalım ))
Dansöz gibi kıvıracağına gol at@Veysel58 dostumuza sponsorluğundan dolayı teşekkürler, hedefe ulaşırsak, veysel dostumuza söylediğimiz gibi, kazancın yarısı takip edenler arasında dağıtılacaktır.
bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 830503
Depden geliyo o zaman 😂benim brezilyalı hatunu aradım demin tako hazırlıyormuş hızlı konuş dedi dedim bu maç ne olur ev çakar ilk yarı dedi kapattı geliyor gol
1.5 kime lazım hacı ? Kimseye 1.5 lazım değil 😂ev atçak gibi de senin 1.5 gelmesi için ilk dep atması lazım