Bol şanslar@Veysel58 dostumuza sponsorluğundan dolayı teşekkürler, hedefe ulaşırsak, veysel dostumuza söylediğimiz gibi, kazancın yarısı takip edenler arasında dağıtılacaktır.
bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 830503
Bol şans dost@Veysel58 dostumuza sponsorluğundan dolayı teşekkürler, hedefe ulaşırsak, veysel dostumuza söylediğimiz gibi, kazancın yarısı takip edenler arasında dağıtılacaktır.
Bol şanslar reis@Veysel58 dostumuza sponsorluğundan dolayı teşekkürler, hedefe ulaşırsak, veysel dostumuza söylediğimiz gibi, kazancın yarısı takip edenler arasında dağıtılacaktır.
Bol sans aga 😁🫡@Veysel58 dostumuza sponsorluğundan dolayı teşekkürler, hedefe ulaşırsak, veysel dostumuza söylediğimiz gibi, kazancın yarısı takip edenler arasında dağıtılacaktır.
bol şanslar bi 10ksı var o bakiyenin@Veysel58 dostumuza sponsorluğundan dolayı teşekkürler, hedefe ulaşırsak, veysel dostumuza söylediğimiz gibi, kazancın yarısı takip edenler arasında dağıtılacaktır.
Bol şans bakalım haydi1. adımı yavaş atalım hızlı gelecek çünkü 15. dakikaya kadar gelir, sonrasında hızlanacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 830504
ms1 bekliyoruz biz de o maça bol şanss1. adımı yavaş atalım hızlı gelecek çünkü 15. dakikaya kadar gelir, sonrasında hızlanacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 830504
1 saate işimiz tamaö@Veysel58 dostumuza sponsorluğundan dolayı teşekkürler, hedefe ulaşırsak, veysel dostumuza söylediğimiz gibi, kazancın yarısı takip edenler arasında dağıtılacaktır.
dünden hızlı bitirelim bugün1 saate işimiz tamaö
Bol sans dost@Veysel58 dostumuza sponsorluğundan dolayı teşekkürler, hedefe ulaşırsak, veysel dostumuza söylediğimiz gibi, kazancın yarısı takip edenler arasında dağıtılacaktır.
Dost wanted satın alım miBol şans dost
Evet dostDost wanted satın alım mi
Farm ile bu bonusa girilebilirmiEvet dost
Hadi bakalım sen bilirsin işini dost. Tam kaybettim diye Vinland izlemeye gidiyordum senin konuyu gördüm durdum 😂dünden hızlı bitirelim bugün![]()
dur daha kazanacağızHadi bakalım sen bilirsin işini dost. Tam kaybettim diye Vinland izlemeye gidiyordum senin konuyu gördüm durdum 😂
Yav ben roll açacaktım roll açınca kaybediyom gizliden kazanıp bişeyler atacaktım yine kaybettim. Nası kazancam anlamadımdur daha kazanacağız![]()