- 39,331
- 38,160
- 113
Analar neler doğurmuşBÖYLE BİR GOL YOK TAÇTAN ELİYLE ATTI
Analar neler doğurmuşBÖYLE BİR GOL YOK TAÇTAN ELİYLE ATTI
Oooooo o zaman bende bir roll yapayım da dağıtayım@Muhammets10 @dost @qguzh4nn0 @Gfbridvan1907 bu arkadaşlar bana iban atsınlar 450şer lira yolluyorum. rol açsınlar diye yazdım başlıkta onu da kendiniz bilirsiniz sponsor olduğu için @Cihat161 e teşekkürler.
Adamsın gardaşım emeğine sağlık dedim zaten başaracaksın diye 🖖🖖@Muhammets10 @dost @qguzh4nn0 @Gfbridvan1907 bu arkadaşlar bana iban atsınlar 450şer lira yolluyorum. rol açsınlar diye yazdım başlıkta onu da kendiniz bilirsiniz sponsor olduğu için @Cihat161 e teşekkürler.
@Cihat161 dost daim olsun kesene bereket@Muhammets10 @dost @qguzh4nn0 @Gfbridvan1907 bu arkadaşlar bana iban atsınlar 450şer lira yolluyorum. rol açsınlar diye yazdım başlıkta onu da kendiniz bilirsiniz sponsor olduğu için @Cihat161 e teşekkürler.
Kesene bereket@Muhammets10 @dost @qguzh4nn0 @Gfbridvan1907 bu arkadaşlar bana iban atsınlar 450şer lira yolluyorum. rol açsınlar diye yazdım başlıkta onu da kendiniz bilirsiniz sponsor olduğu için @Cihat161 e teşekkürler.
Teşekkürler@Muhammets10 @dost @qguzh4nn0 @Gfbridvan1907 bu arkadaşlar bana iban atsınlar 450şer lira yolluyorum. rol açsınlar diye yazdım başlıkta onu da kendiniz bilirsiniz sponsor olduğu için @Cihat161 e teşekkürler.
Bebeğim nedir lo toplum içinde muhtehcen kelimeler kullanmayalımTebrikler @parsens bebegim 😂😂
Emeğine sağlık @parsens meleğinden sevgiler 😂😂@Muhammets10 @dost @qguzh4nn0 @Gfbridvan1907 bu arkadaşlar bana iban atsınlar 450şer lira yolluyorum. rol açsınlar diye yazdım başlıkta onu da kendiniz bilirsiniz sponsor olduğu için @Cihat161 e teşekkürler.
Kazancın daim olsun reis 🔐