- 18,931
- 8,018
- 113
Lima naparsin
Parayi attinmi
konumda rol dışında başka mevzu istemiyorum arkadaşlarParayi attinmi
Bol şanslar reis 🧐@Daimon sen şans dileyince geliyor benim kuponlar gel dost 2 dakika şans dileyip geç![]()
Eyvallah kardesim bana yazdığın gigi arkadasada konundan yol vermeni beklerim beklerdim bol şanskonumda rol dışında başka mevzu istemiyorum arkadaşlar
abi sen varya harika bi adamsın konuyu biliyorsan ilk kez biri kesti şu meseleyi ve atacağım tamma abi adam gibi roll takip edelim umarım da wonlanırkonumda rol dışında başka mevzu istemiyorum arkadaşlar
ben hakedene hakettiğini veririm başkalarıyla yaşadıkları onunla yaşadığı insan arasında beni ilgilendirmezEyvallah kardesim bana yazdığın gigi arkadasada konundan yol vermeni beklerim beklerdim bol şans
parsens abi bu forumda en çok saygı duyduğum 5 adamdan birisin biri de dost abi şu rollü getirelim be verelim enerjiyi valla duygukadnımben hakedene hakettiğini veririm başkalarıyla yaşadıkları onunla yaşadığı insan arasında beni ilgilendirmez
sağol dost hoş geldinBol şans dost
Hoşbulduk gizli takipteyim geliyor kupon 🔥sağol dost hoş geldin![]()
Sabahki zeytinden 1 tane kalmış oda çürük çıktıben hakedene hakettiğini veririm başkalarıyla yaşadıkları onunla yaşadığı insan arasında beni ilgilendirmez