O 10 yıl geriye aldı zamanı ondan sonrası sarmadı bana. Kore yapımı animesonu kötü ama ya tekrar dünyaya geliyor falan mangada hiç güçlü insan kalmıyor dünyada bu hepsini hizmetine almış, sen tehlike olarak gözüküyorsun artık falan diyorlar buna
O 10 yıl geriye aldı zamanı ondan sonrası sarmadı bana. Kore yapımı animesonu kötü ama ya tekrar dünyaya geliyor falan mangada hiç güçlü insan kalmıyor dünyada bu hepsini hizmetine almış, sen tehlike olarak gözüküyorsun artık falan diyorlar buna
bleach efsanedir ilk bölümlerde öyle devam et animasyon her sezonda gelişiyor benim 1. sırada bleach gelir.Başka var mı? Bleach başladım animasyon hoşuma gitmedi
Dep atcak dedim demi 😂😂
Kesene bereket reis 🙏🏻🥳@Hasim5454 @Hakan170 bana özelden iban yollayın 260 yolluyorum 10 lira siteye atarken kesme parası falan, rol açın 2nizde benden bu kadar @Shellac @Daimon 4 arkadaşa rol açtırdık burası yeşil dostlar
Tebrikler dostum 🔐@Hasim5454 @Hakan170 bana özelden iban yollayın 260 yolluyorum 10 lira siteye atarken kesme parası falan, rol açın 2nizde benden bu kadar @Shellac @Daimon 4 arkadaşa rol açtırdık burası yeşil dostlar