Bende mangekyo sharinganı yeni uyandırdım gözüm ağrıyo reis. 3. Kez başlayışım şu narutoya2 gözde rinnegan var bende
Dep basar bu evekırmızı geldiyse sıkıntı ama gelir ya
Bol şanslar dostcumartesi günündeyiz forumda rol yok ilerleyelim bakalım rolsüz bırakmayalım forumuhedefe ulaşırsak takip eden 2-3 arkadaşa rol parası yollarız. rol açmayacak arkadaşlar boşuna takip etmesin.
parayı atıp geliyorum,
Tam ev kırmızı gördüyse ev gol atacak diyecektimDep basar bu eve
Aldım bende bol şans...2.adım sonrasında bitirelim 2 arkadaşı söylemiştim onlara 250şer rol bakiyesi atıp bitirelim
Ekli dosyayı görüntüle 825079
Anime var mı iyisindenben toteme kaçıyorum son biramı açtım, etiketlediğim 2 arkadaşa 250şer rol parası yollayıp kaçayım ben![]()
Ev atcak 😂Dep atacak gibi
solo levelling tek geçerimAnime var mı iyisinden
Geçende 3. Kez izledim geçende dediğim dün 😂😂😂 ama bitmedi o daha çok uzun daha çok fazla güçlenecek mangasını okudumsolo levelling tek geçerim
Bol şanslar reis inşallah gene kazanirsinkırmızı geldiyse sıkıntı ama gelir ya
ilk okuduğum mangadır kendisiGeçende 3. Kez izledim geçende dediğim dün 😂😂😂 ama bitmedi o daha çok uzun daha çok fazla güçlenecek mangasını okudum
Hee o ilk bölümdeki heykelin falan içinden geçiyoilk okuduğum mangadır kendisi![]()
sonu kötü ama ya tekrar dünyaya geliyor falan mangada hiç güçlü insan kalmıyor dünyada bu hepsini hizmetine almış, sen tehlike olarak gözüküyorsun artık falan diyorlar bunaHee o ilk bölümdeki heykelin falan içinden geçiyo
Başka var mı? Bleach başladım animasyon hoşuma gitmedisolo levelling tek geçerim