- 32,955
- 8,794
- 113
Basket olmaz demi 😁3lü geliyor hazır mıyız ?
Basket olmaz demi 😁3lü geliyor hazır mıyız ?
bol şans3lü geliyor hazır mıyız ?
bizde deriniz
yok basketle hiç aram yokBasket olmaz demi 😁
Aga yanlış anlama seni aşağılama ve ya kaybettiğin için dalga geçme maksatında değilim yalnızca seni sevdiğim için ve istersen tahminimi paylaşabilirim demek istedim bol şanslar
Sen neden böyle şeyler yazıyorsun dostum?SAPLIYOR
ümraniyeye bakar diğerlerini takip etmeye gerek yok2. deneme 1.adım gelirse 1 adım daha yapar bitirir takip edenlere rol parası yollarız
Ekli dosyayı görüntüle 824850
abi sana ithafen değil kupon anlamında alttada su gibi akıyor dedim üstüne alınma kusuruma bakma yanlış anlaşıldıysaSen neden böyle şeyler yazıyorsun dostum?
ümraniyede benim oynayan arkadaş var onu arayayım maç başlamadan bekleümraniyeye bakar diğerlerini takip etmeye gerek yok![]()
won cekiyoruz simdiden2. deneme 1.adım gelirse 1 adım daha yapar bitirir takip edenlere rol parası yollarız
won bu2. deneme 1.adım gelirse 1 adım daha yapar bitirir takip edenlere rol parası yollarız
1k alıyorum gerisini arkadaşlara dağıtıyorum kısacası 1 adım daha sonra bu gelirse.bu gelirse 1 adım daha atıp gelen kazancı, takip edenlere veriyorum 2.5k olsa bile ben bastığım miktarı geri alıyorum sadece bol şanslar arkadaşlar..