Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Parsens | Kasa 500 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
bizimki geldiğine göre hızlıcana wonlayalım ilk adımı 2. adıma bakayım ben :D

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
tekele gidip gelsem gol gelir de, içkimi aldım tekele girdim dayıyla 10 dakika sohbet ettik, içiyorlarmış bana da 1 duble viski verdiler al al al diye zorladılar :D 10 dakika boyunca tekeldeki yüksek alkollerin rafları hakkında konuştuk :D durun gol getireyim ben şuna seriden

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,026
50,067
113
Yıl 1997 o zamanlar benim peder Kolombiya’da işçi bi stadın önünden geçerken bi piyango bileti satan dayıya denk gelmiş dayı bi sigara bitmeden diğerini yakıyormuş babam sormuş dayıya dayı ne oldu ne Nu telaş ne bu stres demiş. Dayı da demiş ki 57 yaşındayım 85i göremeyeceğim için çok üzgünüm. Babam demiş neden dayı neden aw dayısı neden 85 yani demiş. Dayı da demiş ki oğlum geçen bi Hızır geldi bana gece uyurken 26 Temmuz 2025te saat 00:00da başlayacak olan boca maçı iy 0.5 üst bitecek demiş. Babam da demiş ki sen telaş etme ben senin yerine oynarım. Yıllardır ailecek bu maçı bekleriz. Ama maalesef babam kuponu yatırmayı unuttu hadi iyisin dost sana denk geldi şans @parsens

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,017
13,139
113
Ev atacak gibi sok olm

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
Yıl 1997 o zamanlar benim peder Kolombiya’da işçi bi stadın önünden geçerken bi piyango bileti satan dayıya denk gelmiş dayı bi sigara bitmeden diğerini yakıyormuş babam sormuş dayıya dayı ne oldu ne Nu telaş ne bu stres demiş. Dayı da demiş ki 57 yaşındayım 75i göremeyeceğim için çok üzgünüm. Babam demiş neden dayı neden aw dayısı neden 75 yani demiş. Dayı da demiş ki oğlum geçen bi Hızır geldi bana gece uyurken 26 Temmuz 2025te saat 00:00da başlayacak olan boca maçı iy 0.5 üst bitecek demiş. Babam da demiş ki sen telaş etme ben senin yerine oynarım. Yıllardır ailecek bu maçı bekleriz. Ama maalesef babam kuponu yatırmayı unuttu hadi iyisin dost sana denk geldi şans @parsens
ya olum sen git söz yaz a* kahkaha attırdın gece gece ahahahahahahhaahhaa

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
yav yormayın beni haydi toteme göndermeyin 30 olmadan gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...