- 12,143
- 6,622
- 113
Sen neden bensiz çevirip geliyonBen bı pusulanin 200 freesecondu ceviirp geliorum bensiz kazanmayin
Sen neden bensiz çevirip geliyonBen bı pusulanin 200 freesecondu ceviirp geliorum bensiz kazanmayin
Oldu bilebu peru maçı 1-1 veya 0-2 olacakta riske atamam hala bakıyorum arkadaşlar maç
Münih 76dabu peru maçı 1-1 veya 0-2 olacakta riske atamam hala bakıyorum arkadaşlar maç
Bencede atma riske Bayern maçına bı gol at kardobu peru maçı 1-1 veya 0-2 olacakta riske atamam hala bakıyorum arkadaşlar maç
Muzlar hazir taze taze ,sakin ol hocambu peru maçı 1-1 veya 0-2 olacakta riske atamam hala bakıyorum arkadaşlar maç
Şaşıran var mıdirPeru 1-1 oldu
Dedik ama yapacak bişe yokPeru 1-1 oldu
Şaşırmayan var midirİptal 0-1
Bol şans gardasmşuan oynayabileceğim 1 tane garanti gibi maç var onunda oran düşük biraz yükselsin
Peruda mısın kardeşim 1-1 olduggggggol 1-1
yok o kanada macıydı hatları karıstırdım sonra 2dk sonra zaten dep sapladiPeruda mısın kardeşim 1-1 oldu
maç başında 1.5 üst gelicek ama 1 gol garanti oynuyorum dedim 2 küsür oranı vardı neyse artıkPeruda mısın kardeşim 1-1 oldu
Tamam işte bizim maçta 0-0ken 1-1 oldu 2 dkda 😄yok o kanada macıydı hatları karıstırdım sonra 2dk sonra zaten dep sapladi![]()
Bizde sana bı gol daha oyna dedim reis 😂😂 hatta ilk gol depten ddm.kirmizidan sonramaç başında 1.5 üst gelicek ama 1 gol garanti oynuyorum dedim 2 küsür oranı vardı neyse artık
Ekvator ligi dk 61 dep 3 0 önde, 3.5 üst olurmaç başında 1.5 üst gelicek ama 1 gol garanti oynuyorum dedim 2 küsür oranı vardı neyse artık