Gelsin yormadan Bol şansgoooolll
son maç 4 de salıp arkadaşlara kazancın yarısınıı yollicamseçtim takip eden arkadaşları son maç chicago maçı 1.5 üst
Gelsin yormadan Bol şansgoooolll
son maç 4 de salıp arkadaşlara kazancın yarısınıı yollicamseçtim takip eden arkadaşları son maç chicago maçı 1.5 üst
kupon 1700 veriyor +300 holifdn yarısı 1000 kişi başı 250 mi olucak reis gelirsegoooolll
matematik desen varkupon 1700 veriyor +300 holifdn yarısı 1000 kişi başı 250 mi olucak reis gelirse
😂😂kupon 1700 veriyor +300 holifdn yarısı 1000 kişi başı 250 mi olucak reis gelirse
Gelecek hep gollü olmuş maclariGelsin gol
4 kişi seçtim 212 felan düşüyor ama gelirse 250 yollarım arkadaşlara sıkıntı değilkupon 1700 veriyor +300 holifdn yarısı 1000 kişi başı 250 mi olucak reis gelirse
Helal olsun işte bu gelsın gol hemen 😀4 kişi seçtim 212 felan düşüyor ama gelirse 250 yollarım arkadaşlara sıkıntı değil![]()
bak sponsorumuz burda 1inizin parasıını o ödediHelal olsun işte bu gelsın gol hemen 😀
burdan yatarsa çok kötü olurya adamlar 65 dakikadır gol atamıyor nasıl bir amerika burası kolay bitsin diye aldım bide bu maçı herkes kazansın diye maçlarıda gollü
3 metre ipi hazırladım bekliyorum atamazlarsaburdan yatarsa çok kötü olur
Çağırmayı kotuyu salin gelecek o golya adamlar 65 dakikadır gol atamıyor nasıl bir amerika burası kolay bitsin diye aldım bide bu maçı herkes kazansın diye maçlarıda gollü
Düşüncesi bile kötü kardeşim Allah etmesin3 metre ipi hazırladım bekliyorum atamazlarsa
olması futbolun altın kuralını devreye sokalım atamayana atarlar 2-0 olsuno zaman kötüyü çağırmadan şöyle yapalım 85 e kadar gol gelicek