- 39,377
- 38,205
- 113
Geçmiş olsunEn son doğa biraz rahatsizdi diye biliyorum
Geçmiş olsunEn son doğa biraz rahatsizdi diye biliyorum
Git bı bak ne yapıyor bunlar sahadaben şu arkadaşlara futbolun amacının kaleye gol atmak olduğunu öğretip geliyorum yoksa bu sambacılar şov peşinde
Yok bea dayi spor zaten alanım değil biraz rahatsız gibiyim ara ara öyle girip cikiyom ,@parsens Candır sevilmeyecek insan değil 🫡
Sen yazılımdan anliyon dost bende uzun dönem hackerlik yaptım gel seninle site açalım bizben şu arkadaşlara futbolun amacının kaleye gol atmak olduğunu öğretip geliyorum yoksa bu sambacılar şov peşinde
attıracaz abi sambaclara sakinben şu arkadaşlara futbolun amacının kaleye gol atmak olduğunu öğretip geliyorum yoksa bu sambacılar şov peşinde
Sende öylesin dost geçmiş olsun dikkat et kendineYok bea dayi spor zaten alanım değil biraz rahatsız gibiyim ara ara öyle girip cikiyom ,@parsens Candır sevilmeyecek insan değil 🫡
Eyvallah dayi bol sans sizinle olsun 😁🫡Sende öylesin dost geçmiş olsun dikkat et kendine
Eyvallah Doğa adamsın roller bizi 😄Eyvallah dayi bol sans sizinle olsun 😁🫡
Valla murom yaprak topalak fark etmiyor istisnasız herkese teklif varEyvallah Doğa adamsın roller bizi 😄
Baş tacısın güzel insanlar hep burda geceniz güzel olsun 😁🫡Eyvallah Doğa adamsın roller bizi 😄
HahahahhahahaValla murom yaprak topalak fark etmiyor istisnasız herkese teklif var.. doğadan en fazla kod alabiliriz dost
![]()