Çabuk gel ozletme kendiniben şu tekele yazdırdığım viskiyi açıp bakayım sıradaki maça geliyorum 5 dakikaya
Çabuk gel ozletme kendiniben şu tekele yazdırdığım viskiyi açıp bakayım sıradaki maça geliyorum 5 dakikaya
Bı yudum al oyle seç maç 😁ben şu tekele yazdırdığım viskiyi açıp bakayım sıradaki maça geliyorum 5 dakikaya
afiyet olsun beklemedeyizben şu tekele yazdırdığım viskiyi açıp bakayım sıradaki maça geliyorum 5 dakikaya
Yolla gelsinmaç bakıyorum beyler 4. adıma
Kesene bereket1k ya ulaştığımızda 2ye böleceğim ona göre takipleyin 500 500 2 ayrı rolden devam edeceğim 500den 2 adımda 250şer 2arkadaşa rol açtıracağım. kaybedene kadar böyle devam edecek sabaha kadar
vaalla sabaha kadar senin rollerdeyiz biliyon1k ya ulaştığımızda 2ye böleceğim ona göre takipleyin 500 500 2 ayrı rolden devam edeceğim 500den 2 adımda 250şer 2arkadaşa rol açtıracağım. kaybedene kadar böyle devam edecek sabaha kadar
Yolla gelsinşimdi şunu 1k yapalım 2ye bölüp 500le tekrar devam edelim 500de 2.adımda 2 kişiye rol açtıracağım tekrar 500 rolle devam edeceğim eğer ki şanslıysak öğlene kadar takip edenlerden rol açmayan arkadaş kalmayacak![]()
Demene bile gerek yok biliyoz 🤣vaalla sabaha kadar senin rollerdeyiz biliyon
hadi bakalaım abişimdi şunu 1k yapalım 2ye bölüp 500le tekrar devam edelim 500de 2.adımda 2 kişiye rol açtıracağım tekrar 500 rolle devam edeceğim eğer ki şanslıysak öğlene kadar takip edenlerden rol açmayan arkadaş kalmayacak![]()
uyuyakalana kadar burdayız o zaman şansın bolsun tekrardanşimdi şunu 1k yapalım 2ye bölüp 500le tekrar devam edelim 500de 2.adımda 2 kişiye rol açtıracağım tekrar 500 rolle devam edeceğim eğer ki şanslıysak öğlene kadar takip edenlerden rol açmayan arkadaş kalmayacak![]()
Tmmaçı buldum oran bekliyorum dostlar
Bu aralar seni rollerde görüyorum ya bulamadık mı daha parayıDemene bile gerek yok biliyoz 🤣