- 530
- 270
- 63
İlk adim tamam parasızlıktan 10 TL rolling yapıyoruz bulduğum oran 2.47 bin lira ile başlasam 2470 TL olacaktı parasızligin gözü kör olsun 
Bi kerede bize at serdar kardeşşşBro ben 10 liraya roll açmaya utanırım kardeş.ben bana atanlara ödül attım sen atsaydin sende alırdın
Gardasima bol sans sen bakma millete devam
Bro paralar suyunu cekdi be.az bı nakit var onu aticam hesaba bi roll acicamBi kerede bize at serdar kardeşşş
Teşekkürler dost öyle zarf attım, sana bol şansBro paralar suyunu cekdi be.az bı nakit var onu aticam hesaba bi roll acicam
Zarf atmış olmaaaaanaaaaaaa kardeşim
Losers konusundaki zarflarla karıştırma kardeşim dmwjjejwjZarf atmış olmaaaaanaaaaaaa kardeşim
Orası tam kaossssssssLosers konusundaki zarflarla karıştırma kardeşim dmwjjejwj
Düğmeci dolu wısuhwhdOrası tam kaossssssss
Ben birim de bu konunun sahibi çocuktan da haz etmiyorum beni özlediysen dm atDüğmeci dolu wısuhwhd
Ben de vaktinde atmıştım hâlâ kısmet olmadı senden bir ödül dost sen kazan yeterli ama şansın yanında olsunBro ben 10 liraya roll açmaya utanırım kardeş.ben bana atanlara ödül attım sen atsaydin sende alırdın
Valla seni hiç hatırlamanın kardes eski dmlerden bakardım ama onlarda 2 3 ay önce silindi demekki bayağı önce atmissinBen de vaktinde atmıştım hâlâ kısmet olmadı senden bir ödül dost sen kazan yeterli ama şansın yanında olsun
Yanlis konudasin dost 😁İlk maç bu 161 üst oynarken 163 oldu basdim gitti.takibe gerek yok son per gerek olursa devam ederizEkli dosyayı görüntüle 766004
Yanlis konudasin dost 😁