- 10,905
- 7,040
- 113
Parolapara ve paratimde birisi size banka hesabıyla para atabiliyor mu bilen var mı
AtılmıyorParolapara ve paratimde birisi size banka hesabıyla para atabiliyor mu bilen var mı
Tüh ya arkadaş bankalarım bloke borç isticem millet ibandan nasıl atacak iyice delircem yaAtılmıyor
Partim bilmem parolapara ile senin banka ibanina atiliyor parolapara denemisim paratimde oluyor galiba onu denemedim amaParolapara ve paratimde birisi size banka hesabıyla para atabiliyor mu bilen var mı
Başka vadesiz hesap aç dost bişi olmaz benimde hepsi blokeli çekim tapıyorumTüh ya arkadaş bankalarım bloke borç isticem millet ibandan nasıl atacak iyice delircem ya
Açtım izin vermiyor başkan yeni actigim hesaba da izin vermiyorBaşka vadesiz hesap aç dost bişi olmaz benimde hepsi blokeli çekim tapıyorum
Banka hesabin neden blokeli sebebi nedirİki işlem yaptım paparada bugün kapandı kullanma sözleşmesi felan diyor
Evden biri yok mu dost onlara attırsanAçtım izin vermiyor başkan yeni actigim hesaba da izin vermiyor
Benım ıbanı ver arkadasa gelırse senın paratıme atarım kendı paratımımdenAçtım izin vermiyor başkan yeni actigim hesaba da izin vermiyor
AtabiliyorParolapara ve paratimde birisi size banka hesabıyla para atabiliyor mu bilen var mı
Kaza yapmıştım iki sene önce ondan dolayı adam bloke koydurmus icra açmış araba değer kaybından dolayıBanka hesabin neden blokeli sebebi nedir
AnladimKaza yapmıştım iki sene önce ondan dolayı adam bloke koydurmus icra açmış araba değer kaybından dolayı
Bloke anlık oluyor hesabını kulllanıyorsun baska bsey var demekkıKaza yapmıştım iki sene önce ondan dolayı adam bloke koydurmus icra açmış araba değer kaybından dolayı
Parayı sadece bankaya mı çekemiyorsun başka birinede mi gönderemiyorsunDostlar paratim aylık 3m olan limitimi doldurmuşum içerde bir miktar para var ve buna acil ihtiyacım var ay başına daha 10 gün var daha önce başına gelen oldu mu nasil bir yol izleriz
Benım de ole oldu alma yolu yok ayın 1 beklıceksınDostlar paratim aylık 3m olan limitimi doldurmuşum içerde bir miktar para var ve buna acil ihtiyacım var ay başına daha 10 gün var daha önce başına gelen oldu mu nasil bir yol izleriz