Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Parayı Binance Globale Çekmek Sıkıntılı Mı

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
833
113
1763687549260.pngMERİTKİNGTEN PARA ÇEKİCEKTİM ŞÖYLE BİR YAZI VAR BİNANCE GLOBALE SİTEDEN DİREK PARA ÇEKSEM SORUN YAŞAR MIYIM ?

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,276
1,271
113
Trust wallet a çek ordan da global hesabına çekersin dost daha temiz olur

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
833
113
Trust wallet a çek ordan da global hesabına çekersin dost daha temiz olur
Trust wallet hesabım yok uğraşmak istemedim direk globale çekim verdim 17k sorun olmaz heralde ya.Millet havale çekiyo sorun olmuyo biz binance globalden patlamayız hrealde :D

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,276
1,271
113
Trust wallet hesabım yok uğraşmak istemedim direk globale çekim verdim 17k sorun olmaz heralde ya.Millet havale çekiyo sorun olmuyo biz binance globalden patlamayız hrealde :D
globalde sorun olmuyo diye biliyorum reis ama ne olur ne olmaz diye demiştim

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,660
1,654
113
Kriptoda o iş öyle olmuyor sana gönderen cüzdanın bir belirtisi simgesi mi ne var oradan direk anlıyorlar spor io vakası gibi düşün

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,660
1,654
113
Hatta erinmezsen trust , global, globalden tr ye transfer

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,151
95,439
113
Havale de yapay zeka yok burda var işte kara para hesaplardan gönderilirse ve binance de bilgisi varsa kısıtlıyor işlemlerini Trust wallet dediğin 2 dk sürmüyor

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
833
113
globale çekim vermiştim onaylandı ordan trye aktarıp bankaya çektim bonus çok iyi arkdaşlar kullanmayan varsa kullansın

emreoztekin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
30
28
kyc istemeyen kripto hesabı açabileceğim biyer var mı ?

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,270
8,553
113
Trust wallet dan globale aktarırken de para kesiyor. 500 lirada 100 lira yiyor mesela ve onu ayrıca trust walleta atman lazım çekeceğin paradan da kesmiyor onu. Saçmalık