- 1,096
- 833
- 113
Orjinal sonra binance tr çekEkli dosyayı görüntüle 886548MERİTKİNGTEN PARA ÇEKİCEKTİM ŞÖYLE BİR YAZI VAR BİNANCE GLOBALE SİTEDEN DİREK PARA ÇEKSEM SORUN YAŞAR MIYIM ?
önce globale çekeyim ordan trye aktarayım sorun olmaz dimi ?Orjinal sonra binance tr çek
Cevrım kolay oldu heraldsönce globale çekeyim ordan trye aktarayım sorun olmaz dimi ?
Miktar milyon değilse bisycik olmazönce globale çekeyim ordan trye aktarayım sorun olmaz dimi ?
Trust wallet hesabım yok uğraşmak istemedim direk globale çekim verdim 17k sorun olmaz heralde ya.Millet havale çekiyo sorun olmuyo biz binance globalden patlamayız hrealdeTrust wallet a çek ordan da global hesabına çekersin dost daha temiz olur
100 TL 100 TL sweet oynadım paso 3k zararla çıktım 20 başlayıp 17e düştümCevrım kolay oldu heralds
Kendıne global al bıtane ufak mıktar cek gelırse hepsını cek ordan turk borsasına yata bahıs sıyeleeıne at100 TL 100 TL sweet oynadım paso 3k zararla çıktım 20 başlayıp 17e düştüm
globalde sorun olmuyo diye biliyorum reis ama ne olur ne olmaz diye demiştimTrust wallet hesabım yok uğraşmak istemedim direk globale çekim verdim 17k sorun olmaz heralde ya.Millet havale çekiyo sorun olmuyo biz binance globalden patlamayız hrealde![]()
Bak orada adamlar yazmış trust diyeEkli dosyayı görüntüle 886548MERİTKİNGTEN PARA ÇEKİCEKTİM ŞÖYLE BİR YAZI VAR BİNANCE GLOBALE SİTEDEN DİREK PARA ÇEKSEM SORUN YAŞAR MIYIM ?
Kriptoda o iş öyle olmuyor sana gönderen cüzdanın bir belirtisi simgesi mi ne var oradan direk anlıyorlar spor io vakası gibi düşünTrust wallet hesabım yok uğraşmak istemedim direk globale çekim verdim 17k sorun olmaz heralde ya.Millet havale çekiyo sorun olmuyo biz binance globalden patlamayız hrealde![]()
Binance globale çekmek çok sıkıntılı bi iş yani öyle mi ?Kriptoda o iş öyle olmuyor sana gönderen cüzdanın bir belirtisi simgesi mi ne var oradan direk anlıyorlar spor io vakası gibi düşün
İsterlerse çıkartırlar daha sağlıklı olsun istiyorsan trust kullan, site de aynı şeyi önermiş trust sonrası tr borsasıBinance globale çekmek çok sıkıntılı bi iş yani öyle mi ?
Havale de yapay zeka yok burda var işte kara para hesaplardan gönderilirse ve binance de bilgisi varsa kısıtlıyor işlemlerini Trust wallet dediğin 2 dk sürmüyorTrust wallet hesabım yok uğraşmak istemedim direk globale çekim verdim 17k sorun olmaz heralde ya.Millet havale çekiyo sorun olmuyo biz binance globalden patlamayız hrealde![]()
Trust wallet ama bankaya cekemiyonkyc istemeyen kripto hesabı açabileceğim biyer var mı ?