Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Paratim Hk.

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,880
675
113
arkadaşlar paratim hesabımdan kendi hesabıma para çektim 4000 tl ama para hesaba düşmedi nereye başvuracam müşteri hizmetleride yok 2 saat oldu işlem yapalı daha önce başına gelen oldumu

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,270
8,311
113
arkadaşlar paratim hesabımdan kendi hesabıma para çektim 4000 tl ama para hesaba düşmedi nereye başvuracam müşteri hizmetleride yok 2 saat oldu işlem yapalı daha önce başına gelen oldumu
Düşer düşer pazartesi mesai saatinde

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,068
4,576
113
Havuzdadir düşer. Benimde başıma geldi geç düşüyor

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
1,470
113
Akbank bloke olmuştu,cekememistim,telefon açtım geri iade olup başka bankaya cekmistim

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,974
3,114
113
Daha yeni 5k yapinkredi cektim sanyesinde dustu bazen aksaklik oluyorparatimde sorun yasamazsin

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,880
675
113
geri iade oluyor bir hata oluştu sms geliyo 3/4 kez cekim işlemi yaptım iptal ediyolar cekemiyorum parayı

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,334
1,913
113
Akbank bloke olmuştu,cekememistim,telefon açtım geri iade olup başka bankaya cekmistim
Benimde akbank para girişi güvenlik sebebiyle yasaklanmista açtırmak için bağlı olduğu şubeye gitmeniz gerek diyor bende gitmedim direk hesabi kapatmayı düşünüyorum bunun altından ne çıkar acaba şubeye gitsek

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,598
2,051
113
Benimde akbank para girişi güvenlik sebebiyle yasaklanmista açtırmak için bağlı olduğu şubeye gitmeniz gerek diyor bende gitmedim direk hesabi kapatmayı düşünüyorum bunun altından ne çıkar acaba şubeye gitsek
Akbank zaten üçkağıtçı banka aqq Bankası

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
1,470
113
Birşey çıkmazda
Akbankla calisamayacaksin zaten

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,880
675
113
aynen akbank hesabıma cekmeye calışıyordum hata verdi hep az önce vakıfbank talep verdim anında geldi para