Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Parasızlık Hakkında

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,990
2,760
113
Abi arkadaş kalmadı dost kalmadı met bağımlısı gibiiyim herkesten şüphe duyuyorum kimseye güvenmiyorum yaşadığım gördüğüm herşey bende kalıyor kimseye derdimi anlatamıyorum şu sıkıntılarımı bilen bir insan yok şu hayatta destek olucak bir tane adam yok oysaki iyiydik herkese iyiliğimiz dokundu çevremizde
Resmen beni özetledin desem yalan olmaz

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,990
2,760
113
Lan şu telefon muhabbetini bırakın dedeler gibi artık ihityaç bu
banka hesap bile açmıyor nfc yok diye
Esko bi telefonla yasayamiyorsun
Adam hastayım diyor bey bey konusmussun
Git çalış falan
Hastayim diyor belki açık söyleyemiyor engelli falan adam
La cevap vermeyin o kafasız herife 🤣

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
251
63
Abi arkadaş kalmadı dost kalmadı met bağımlısı gibiiyim herkesten şüphe duyuyorum kimseye güvenmiyorum yaşadığım gördüğüm herşey bende kalıyor kimseye derdimi anlatamıyorum şu sıkıntılarımı bilen bir insan yok şu hayatta destek olucak bir tane adam yok oysaki iyiydik herkese iyiliğimiz dokundu çevremizde
psikoloğa git

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,474
1,358
113
Neyin kafasını yaşıyorsunuz çalışarak asgari ücretle kim para kazanmış çalışın diyorsunuz yetseydi bu kadar aç forumda ne işi var parasını yerdi gezerdi eglenirdi tövbe yarabbi çalışsan ne calismasan ne

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
251
63
Neyin kafasını yaşıyorsunuz çalışarak asgari ücretle kim para kazanmış çalışın diyorsunuz yetseydi bu kadar aç forumda ne işi var parasını yerdi gezerdi eglenirdi tövbe yarabbi çalışsan ne calismasan ne
burda ne kadar ne şekilde kod kovalayarak insan ne elde eder ?
günlük sigara + dürüm parası? belki..

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,452
1,473
113
Kardeşim yemin ederim 3 defa gittim bu psikologlar bile bu kumarın vücuda nasıl işlediğini çözememiş ne paralar döktüm hepsi birbirine yönlendiriyor artık hikayeyi baştan anlatmaktan sıkıldım sıkıntımız kumar ama eksik olan yanımız sevgi aile huzur bunu kimse inkar etmesin hepimiz şu kumardan para kazanıp birilerini mutlu etmek istemiştir ama hepte o kişileri üzmüştür

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,474
1,358
113
dededen max win beklemeye devam o zaman müdür :d
asgari de olsa en kötüsünden 22k para :d ayda 4-5 yersin belki
He yersin bekle sen 15 kira doğalgaz elektrik 22 bin oldu bitti diğer faturalar ne olacak üst baş yeme içme 🤣

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
251
63
Kardeşim yemin ederim 3 defa gittim bu psikologlar bile bu kumarın vücuda nasıl işlediğini çözememiş ne paralar döktüm hepsi birbirine yönlendiriyor artık hikayeyi baştan anlatmaktan sıkıldım sıkıntımız kumar ama eksik olan yanımız sevgi aile huzur bunu kimse inkar etmesin hepimiz şu kumardan para kazanıp birilerini mutlu etmek istemiştir ama hepte o kişileri üzmüştür
reis git köyüne bırak telefonu elinden
6 ay 1 sene ne kadar sürerse kumar aklına gelmeyene kadar kendini rehabilite et
koyun otlat keçi otlat inek otlat
köyden de bir tane temiz süt emmiş bir kadın bul, evlen
en kötü çiftçi olursun köyde kalırsan bakarsın dalgana

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,474
1,358
113
Köyde temiz süt emmiş bir kız kaç paraya mal oluyor biliyor musun altını dir dugunudur başlık parası dir 1.5 milyon kafadan gitti adamda 1.5 milyon olsa zaten yer içer gezer gece clupleri disko disko kim takar kumarı o zaman 🤣

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
251
63
He yersin bekle sen 15 kira doğalgaz elektrik 22 bin oldu bitti diğer faturalar ne olacak üst baş yeme içme 🤣
tek başına yaşıyorsan o parayla kimse sana yaşa demiyor zaten, öl diyorlar ne skm yersen ye diyorlar o miktarla kimse tek başına yaşayamaz
kaç kişi 22k maaşla ayrı evde tek başına yaşıyor ak?

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,452
1,473
113
la kardeşim şehirde hayat varken bizim ne işimiz var köyde köylü arkadaşlara lafım yok ama bizim bu hayatta ne eksiğimiz var da biz bu hayatı yaşamak zorundayız hepimiz bu bokun içine bir şekilde girdik yıllardır yaşamadığımız zorluk kalmadı nereye kadar gidicek böyle

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,462
2,435
113
4 aydır tutan kuponum yok kafayı yemek üzereyim bir kasa yapamadım 4 ayda. Artık futbolda hep alma var bir hafta bakıyorsun o patlıyor diğer hafta başkası. İlla kuponda yatıran çıkıyor. Ne olacak bilmiyorum.

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
251
63
Köyde temiz süt emmiş bir kız kaç paraya mal oluyor biliyor musun altını dir dugunudur başlık parası dir 1.5 milyon kafadan gitti adamda 1.5 milyon olsa zaten yer içer gezer gece clupleri disko disko kim takar kumarı o zaman 🤣
mal mı satın alıyorsun müdür? ne demek kaç paraya mal oluyor

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,779
3,483
113
Çiftçi g.tünden nefes alıyo la var mı senin çiftçi tanıdığın :D mazot 61 lira oldu gübre ilaç nirvanaya çıktı adamaın g.tündeki donu da bıraktrcan

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
251
63
la kardeşim şehirde hayat varken bizim ne işimiz var köyde köylü arkadaşlara lafım yok ama bizim bu hayatta ne eksiğimiz var da biz bu hayatı yaşamak zorundayız hepimiz bu bokun içine bir şekilde girdik yıllardır yaşamadığımız zorluk kalmadı nereye kadar gidicek böyle
ben sana kumardan uzak durman için söyledim reis :D benim fikrim doğru veya yanlış kişiye göre değişir

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,452
1,473
113
baba herkes evlen diyor da şu kumar varken elalemin kızınıda alıp bu hayatta süründüremem