Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Parasız Yaşam

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,993
1,225
113
Kumar oynamak insanı parasızlığa terk etse bile, hayatı seviyorum daha doğrusu parasız yaşamayı daha çok sevıyorum. Hesabımda 100.000 ₺ olduğunda aldığım zevk ile cebımde son 200 ₺ kaldığında ki zevk arasında dağlar kadar fark var.

Kumar bana sadece kazanmayı kaybetmeyi değil, elindeki ile mutlu olmayı da öğretti.
Daha doğrusu hayatta başınıza en kötü ne gelebilir sorusuna cevap niteliğinde bir hayat verdi bana bu illet.

Param çokken, hesabımda binlerce Euro varken hep bir kumar oynama ve heyecan yaşama peşindeyim ancak kasa sıfırken bu heyecan kendini tatlı bir yalnızlığa bırakıyor.

Elbet bir gün bu illeti bıraktığımda ilk dert edineceğim şey artık alamadığım bir doz heyecan olacak ancak kazandığım tecrübeler de yanıma kâr kalacak.

Tüm forum camiasına iyi geceler diliyorum.
usta ben param bitince klimanın altına yatıp çarşafı üstüme çekip 8 10 saat kahroluyorum sonra kalkıp promokod kovalıyom

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Kumar oynamak insanı parasızlığa terk etse bile, hayatı seviyorum daha doğrusu parasız yaşamayı daha çok sevıyorum. Hesabımda 100.000 ₺ olduğunda aldığım zevk ile cebımde son 200 ₺ kaldığında ki zevk arasında dağlar kadar fark var.

Kumar bana sadece kazanmayı kaybetmeyi değil, elindeki ile mutlu olmayı da öğretti.
Daha doğrusu hayatta başınıza en kötü ne gelebilir sorusuna cevap niteliğinde bir hayat verdi bana bu illet.

Param çokken, hesabımda binlerce Euro varken hep bir kumar oynama ve heyecan yaşama peşindeyim ancak kasa sıfırken bu heyecan kendini tatlı bir yalnızlığa bırakıyor.

Elbet bir gün bu illeti bıraktığımda ilk dert edineceğim şey artık alamadığım bir doz heyecan olacak ancak kazandığım tecrübeler de yanıma kâr kalacak.

Tüm forum camiasına iyi geceler diliyorum.
Profosyonel kumarbaz olma yolunda büyük bir adım sırada evsiz barksiz orda burda yaşamak var o aşamayı da geçersen dolandırıcılık kasa hırsızlığı gibi ufak tefek suçlara bulaşıp ceza yatmak var o aşamayı da geçersen alemden bir kadınla sevgili olup bir süre parasını yemek var o aşamayı da geçersen eğer sansliysan bir huzurevinde yatağında üzgün ve yalnız bir şekilde ölmek var ve oyunu kazanıyorsun bence ailenin evinde hiçbir zorluk gormemisken bu kumar guzellemesinden vazgeç o renkli heyecan dolu hayatlar sadece filmlerdeki kumarbazlara mahsus hayat adamın contasıni değiştirir şakaya gelmez sonun hüsran olur

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,325
1,911
113
Finansal özgürüm, benım ıcın paranın hiçbir değeri yok. Son paramı 20 orana da atabilirim veya yeşile de basabilirim. Çünkü benim için kaybetmekte bır zevk. Kazandığımda aldığım zevki kaybettiğimde alamamak beni paranın değersiz olduğu kanısına inandırdı. Aslında para dediğin şey bir kâğıt parçası ve bu kâğıda tüm dünya tapıyor. Bu kâğıt parçaları yanında olmadan karnını bıle doyuramıyorken bırak zevk almaya heyecan yaşamaya bakalım diyorum ben.
Bir gün 100 tl bonus kovalarım, diğer gün buz hokeyinde ömrümde görmediğim şahısların maçlarına binlerce lira basar, 21 dakıkalık bir serüven yaşarım. Bu benim tercihim, uzun bir süre de devam edecek.
Valla belli ki güzel bir işin iyi bir gelirin var dost. Ama hayat kumardan ibaret değil. İnsanlar dışarıda manitalarla gezip yiyip içiyor böyle dopamin alıyor böyle zevk alıyor. Bence ne güzel paran da var kendine zevk alıp vakit gecirecek başka şeyler bul ve bu laneti terketmeni öneririm. Benim hep söylediğim birşey var aylık kendime zevklerime hayallerimi gerçekleştirmeye yetecek bir gelirim olsa kumar oynamazdim. Ve bu hala geçerli buna istinaden böyle bi tavsiye vermek istedim. Mesele zevk almakss paranda varsa kumar dışında 50 tane aktivite seçeneğin var daha çok zevk alacağın

+ Olarak çok önemli not

Şuanda o aylık kazandığın paralari gelirleri her zaman kazanamicaksin yaslanacaksin emekliligin gelecek vs birsuru şeyler olacak belki sağlık problemi ortaya cikacak Allah korusun yani hayatın binbir türlü hali var ve para değerli!

zatara3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
139
28
28
Stoacilik diye ozetleniyor kisaca.

Sanirim bu kavrami felsefeyi olusturan abi de, ticaret yapmak için simdilerin yunanistanina gidiyor, her şeyini kaybedince bu felsefeyi ortaya cikariyor.

Osmanlida da bazı tarikatlarda sanirim bazı alimler 40 gün gibi bir süre bir hucreye kendini kapatiyorlarmis.

Uzun yazi yazip emek harcayip bilgi veren birine " kardes boş yazmissin " diyen magma ahalisine bu anlatilmaz ama laf anlayan vardir diye yazalim.

Sizde olmayan bir şey baskasinda da yoksa yani sizin sahip olmadiginiza ayni sekilde sahip olmayip mutlu olan biri varsa sorun sizde ve dusunme seklinizdedir.

Ahmette bir güzel otomobil var , bir de evi var,,güzelde bir işi ve eşi var.

Ama bu sende yok sen o yuzden mutsuzsun diye düşünelim.

İyi de ahmetin de bodrumda villasi, sahane bir ferrarisi, 3,4 tane sevgilisi bankada ise milyar dolari yok, burdan bakinca ahmetin uzulmesi lazin çünkü sendeki olmayanlara sahip ama daha fazlasina sahip degil..kahrolsun mu yani?

Hiç bir şeye sahip olmadan mutlu olmak mumkun ama bu zaten inanılmaz bir seviye oluyor, yani buna ulasmak milyar dolar kazanmaktan daha zor.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Hesabinda 100 bin oldugunda bi zevki zaten olmaz 🙂 bi ev duzgun bi araba aliyim demek bile total 7-8 m. Bundan 9 yil once 100 k olsa iyi paraydi ayri mesele.
Kumar basli basina bir sefalet, bu durumu soyle zevkli yanı boyle öğretti diyerek guzelleme yapmakta buyuk aptallik.

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,647
1,655
113
Hesabinda 100 bin oldugunda bi zevki zaten olmaz 🙂 bi ev duzgun bi araba aliyim demek bile total 7-8 m. Bundan 9 yil once 100 k olsa iyi paraydi ayri mesele.
Kumar basli basina bir sefalet, bu durumu soyle zevkli yanı boyle öğretti diyerek guzelleme yapmakta buyuk aptallik.

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,199
331
83
Parasız yaşamayı daha çok seviyormuş.. Galiba aile zengin ve gram sorumluluğun yok hayata dair..

Yoksa ahmaklar anca böyle laflar eder..