Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Parasız Yaşam

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,536
9,417
113
Kumar oynamak insanı parasızlığa terk etse bile, hayatı seviyorum daha doğrusu parasız yaşamayı daha çok sevıyorum. Hesabımda 100.000 ₺ olduğunda aldığım zevk ile cebımde son 200 ₺ kaldığında ki zevk arasında dağlar kadar fark var.

Kumar bana sadece kazanmayı kaybetmeyi değil, elindeki ile mutlu olmayı da öğretti.
Daha doğrusu hayatta başınıza en kötü ne gelebilir sorusuna cevap niteliğinde bir hayat verdi bana bu illet.

Param çokken, hesabımda binlerce Euro varken hep bir kumar oynama ve heyecan yaşama peşindeyim ancak kasa sıfırken bu heyecan kendini tatlı bir yalnızlığa bırakıyor.

Elbet bir gün bu illeti bıraktığımda ilk dert edineceğim şey artık alamadığım bir doz heyecan olacak ancak kazandığım tecrübeler de yanıma kâr kalacak.

Tüm forum camiasına iyi geceler diliyorum.

Fatih3217

Bir umuttur yaşamak..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,357
642
113
Sana katılmıyorum ama dusuncene saygı duyuyorum dost
Kumar hayatta başına gelebilecek en kotu seylerden biridir tatlı yalanlara gerek yok her geçen gun dahada kaybediyoruz umarim bir gün kurtuluruz

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,028
4,920
113
Kumar oynamak insanı parasızlığa terk etse bile, hayatı seviyorum daha doğrusu parasız yaşamayı daha çok sevıyorum. Hesabımda 100.000 ₺ olduğunda aldığım zevk ile cebımde son 200 ₺ kaldığında ki zevk arasında dağlar kadar fark var.

Kumar bana sadece kazanmayı kaybetmeyi değil, elindeki ile mutlu olmayı da öğretti.
Daha doğrusu hayatta başınıza en kötü ne gelebilir sorusuna cevap niteliğinde bir hayat verdi bana bu illet.

Param çokken, hesabımda binlerce Euro varken hep bir kumar oynama ve heyecan yaşama peşindeyim ancak kasa sıfırken bu heyecan kendini tatlı bir yalnızlığa bırakıyor.

Elbet bir gün bu illeti bıraktığımda ilk dert edineceğim şey artık alamadığım bir doz heyecan olacak ancak kazandığım tecrübeler de yanıma kâr kalacak.

Kusura bakma da hayatın ne olduğunu buradaki çok az insan biliyor o hastane köşesine girince snliyorsun bırak heyecan falan evine ekmek gotureme ozaman görecem seni kendine sahip çıkamayan kimseye çıkamaz bunlar boş sözler insan büyüdükçe bu dediklerinin çok anlamsız olduğunu anlıyor bide tavsiye olarakta bildiğin herşeyi herkese anlatma cebin doluykende herkese koşma iyi geceler dostum tek mutluluk ailedir gerisi fasa fiso

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,135
5,377
113

Tamamen katıldığım bizzat yaşadığım şeyi çok iyi anlatmışssın
İyi geceler dost

Burak991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,619
964
113
Kumar oynayan adamın paraya verdiği değer azaldığı için sana güzel geliyorda ilerde nasıl yaşayacaksın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,536
9,417
113
Kusura bakma da hayatın ne olduğunu buradaki çok az insan biliyor o hastane köşesine girince snliyorsun bırak heyecan falan evine ekmek gotureme ozaman görecem seni kendine sahip çıkamayan kimseye çıkamaz bunlar boş sözler insan büyüdükçe bu dediklerinin çok anlamsız olduğunu anlıyor bide tavsiye olarakta bildiğin herşeyi herkese anlatma cebin doluykende herkese koşma iyi geceler dostum tek mutluluk ailedir gerisi fasa fiso
Eve ekmek götürmeme gerek yok, kumar oynayan birinin evlenmesi dahi saçmalık.
Daha kendi iradesini koruyamayan birinin elalemin kızına sahip çıkma şansı sıfırken bu söylediklerin hayal kurmak olur.
Ekstra olarak mutluluk aile değildir aile kavramı belli bir yaşa geldiğinde tamamı ile sona erer, parasız erkeği annesi bile sevmez.
Finansal özgürlüğünü sağlayamamış kimse bu illetten kurtulamaz, kurtulduğunu zanneder.
Kumar bir tecrübedir nasıl yıllarca yaşadığın bu hayat temposuna alıştıysan elbet bir gün kumar maratonuna da alışacaksın ve kaybetmek eskisi gibi koymayacak, sıradanmış hatta parasını ödediğin bir zevk gibi hissedeceksin.
Kumarı herkes zevkine oynadığını zanneder ancak olay hırstır hırsına yenik düşen uzun vadede diğer kumarbazlara kazandırır, kumarhaneciyi kazandırır, kısaca oynatanı kazandırır.

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,028
4,920
113
Eve ekmek götürmeme gerek yok, kumar oynayan birinin evlenmesi dahi saçmalık.
Daha kendi iradesini koruyamayan birinin elalemin kızına sahip çıkma şansı sıfırken bu söylediklerin hayal kurmak olur.
Ekstra olarak mutluluk aile değildir aile kavramı belli bir yaşa geldiğinde tamamı ile sona erer, parasız erkeği annesi bile sevmez.
Finansal özgürlüğünü sağlayamamış kimse bu illetten kurtulamaz, kurtulduğunu zanneder.
Kumar bir tecrübedir nasıl yıllarca yaşadığın bu hayat temposuna alıştıysan elbet bir gün kumar maratonuna da alışacaksın ve kaybetmek eskisi gibi koymayacak, sıradanmış hatta parasını ödediğin bir zevk gibi hissedeceksin.
Kumarı herkes zevkine oynadığını zanneder ancak olay hırstır hırsına yenik düşen uzun vadede diğer kumarbazlara kazandırır, kumarhaneciyi kazandırır, kısaca oynatanı kazandırır.
Katılıyorum dostum herşeyin hayırlısı herkesin kalbinin ekmeğini yemesi dileğiyle

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,536
9,417
113
Kumar oynayan adamın paraya verdiği değer azaldığı için sana güzel geliyorda ilerde nasıl yaşayacaksın
Finansal özgürüm, benım ıcın paranın hiçbir değeri yok. Son paramı 20 orana da atabilirim veya yeşile de basabilirim. Çünkü benim için kaybetmekte bır zevk. Kazandığımda aldığım zevki kaybettiğimde alamamak beni paranın değersiz olduğu kanısına inandırdı. Aslında para dediğin şey bir kâğıt parçası ve bu kâğıda tüm dünya tapıyor. Bu kâğıt parçaları yanında olmadan karnını bıle doyuramıyorken bırak zevk almaya heyecan yaşamaya bakalım diyorum ben.
Bir gün 100 tl bonus kovalarım, diğer gün buz hokeyinde ömrümde görmediğim şahısların maçlarına binlerce lira basar, 21 dakıkalık bir serüven yaşarım. Bu benim tercihim, uzun bir süre de devam edecek.

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,246
570
113

ç
Dost senle aynı şeyleri yaşıyoruz biz işin artık zevk alma kısmındayız ikimizde ki psikoloji kimsede yok hakiki deliyiz biz

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,371
6,645
113
Hayatta kişisel ve ailevi giderlerini hesaplayıp kira fatura yeme içme ve diğer giderler bunların orantısını sağlam ayarlarsan geriye sana kalan miktar kaç para olursa olsun kayıp bile etsen umrunda olmaz işin rengi kirasina faturasına son bir gün kala cebindeki bütün parayı acaba katlar mıyım diye batırıp elaleme rezil olanlar , evdeki eşi çoluğu çocuğu aç bekleyip dede'de 100₺ 100₺ spin atanlar bunların sonu çok vahim bende evliyim 6 yıl oldu 4 yıldır bu işlerin içindeyim ama hiç bir zaman evimi ihmal etmedim giderlerimi çıkarım herkesi mutlu ederim arta kalan olursa takılır oynarım , arkadaş çevrem yoktur cafe bilmem kahve bilmem gezme bilmem bunun yerine bu şekilde vakit geçirip mutlu oluyorum
Kısacası oran orantı ilişkisini sağlam tutarsanız kumar kimseyi üzmez

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,536
9,417
113
Hayatta kişisel ve ailevi giderlerini hesaplayıp kira fatura yeme içme ve diğer giderler bunların orantısını sağlam ayarlarsan geriye sana kalan miktar kaç para olursa olsun kayıp bile etsen umrunda olmaz işin rengi kirasina faturasına son bir gün kala cebindeki bütün parayı acaba katlar mıyım diye batırıp elaleme rezil olanlar , evdeki eşi çoluğu çocuğu aç bekleyip dede'de 100₺ 100₺ spin atanlar bunların sonu çok vahim bende evliyim 6 yıl oldu 4 yıldır bu işlerin içindeyim ama hiç bir zaman evimi ihmal etmedim giderlerimi çıkarım herkesi mutlu ederim arta kalan olursa takılır oynarım , arkadaş çevrem yoktur cafe bilmem kahve bilmem gezme bilmem bunun yerine bu şekilde vakit geçirip mutlu oluyorum
Kısacası oran orantı ilişkisini sağlam tutarsanız kumar kimseyi üzmez
baskan uyudu herhalde bızım elmas bozum parası sabaha kaldı gece gece bı buz hokeyı kuponu iyi akardı

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,371
6,645
113
Mehmet Ali Erbil Serdar Ortaçtan daha sert kumarcıdır ama malinin serveti dudak uçuklatır ve Serdar Ortaçın çeyreği kadar bile bir para kazanmamıştır , buradan ortaya çıkaracağımız şey birisi zevk için oynamış birisi hırs birisi durmuş birisi hep oynamış

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
Hayat her şeye rağmen yaşamaya değerdir.
Aha da kanıtı.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,440
17,340
113

Ne anlatiyon aq parasiz adamı annesi bile sevmez

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,135
5,377
113
Az önce 3 günde 0 dan yaptığım 20 k yı ufak bi hırsla 200 tl kaybettiğimi kazaniyim diye pusulaya kaptırdım
Gene düştük başa awk böyle hayatın
Doğrusu alıştıkda artık kazanıp bir günde batırmaya
Ne diyim şimdi gene bonus kovala para kazan kazandığını katla
sonra gene kazan gene kaybet
Sonra borç iste kazanana kadar
Hep aynı terhane

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,371
6,645
113
Az önce 3 günde 0 dan yaptığım 20 k yı ufak bi hırsla 200 tl kaybettiğimi kazaniyim diye pusulaya kaptırdım
Gene düştük başa awk böyle hayatın
Doğrusu alıştıkda artık kazanıp bir günde batırmaya
Ne diyim şimdi gene bonus kovala para kazan kazandığını katla
sonra gene kazan gene kaybet
Sonra borç iste kazanana kadar
Hep aynı terhane
Dün vbette 250₺ popok bonus eklemiş 350 yaptım çevrimi tamamlayıp onada 3 maç yaptım 1200₺ aldım sonra bir slota gireyim dedim kasa oldu 6 sonra çektim vbete tekrar 1 attım kasa oldu 5 çektim günün sonunda 11 falan oldu para dün gece bu saatlerde 200₺ atayım ufaktan oynayım derken 2 saatte 0 ı gördük yine çok şükür :)