Bu yuklu oynayanlar anadan babadanmı zengın bıyerden mıras kaldı onun parasınımı yıyo forumda herkez mılyonları gormus en culsuz dedıgım adam bıle az once 30-40k cektım odendı falan dıor daha yuklu yatırım yapanlarda var 100-200k. Iyı bı ıste 70-80k maas alıonuzda o parayı katladınız ordanmı sansınız dondu yada slotta jackpotmu vurdunuz 10 senedır yerımde sayıom 10 senede yaptıgım max parayı duysanız gtunuzle gulersınız bı turlu baskaları gıbı ucuramıom kasayı. Kendımı bıldım bılelı cok rezıl ıgrenc zor sartlarda buyudum dunyaya yetım gelsem daha ıyı sartlarda buyurdum bazı syler ıcımde kara leke gıbı hep kalcak nefret ettım dunyasındanda yasamındanda. Kımsem yok bı elımıze para geceydı ınsan gıbı kullanıp kafa dagıtaydık oda olmadı. Gereksız uzattım neyse ıste bu yuklu oynayanlar nası buyuk kasalara geldınız hazır bı sermaye bı bırıkımmı gerekıo ben nıe beceremıom ben gerızekalımıyım bıktım fakırlıkten. Zaten sıtemlıyım allah ıcın anadan babadan sanslı zengınımsı tıpler nasıhat vermesın kufretmek ıstemıom