http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Para Üstü Olarak Aldığı Kazı Kazandan Milyoner Oldu

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Şansa bak benim arkadaşıma da burda 500k çıktı gözümün önünde biz hep üçün biri
Bizim köyde bunun bağımlısı bi adam var onada 1 milyon çıktı geçenlerde ben alıyorum 20 lira çıkmıyor şans işi ya çok oynayan alıyor yada şansı olan galiba da çok pahalı Kazı kazan larda 50 liraya bile var

Emere45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,572
1,519
113
Bizim köyde bunun bağımlısı bi adam var onada 1 milyon çıktı geçenlerde ben alıyorum 20 lira çıkmıyor şans işi ya çok oynayan alıyor yada şansı olan galiba da çok pahalı Kazı kazan larda 50 liraya bile var
Bizim kahveci var adam günlük kazancını Buraya veriyor nerden baksan ama boş hep para parayı cekiyor 500k kazanan arkadaş zaten zengindi 100k devlet kesti vergi hala çok kesti diyor aw

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Bizim kahveci var adam günlük kazancını Buraya veriyor nerden baksan ama boş hep para parayı cekiyor 500k kazanan arkadaş zaten zengindi 100k devlet kesti vergi hala çok kesti diyor aw
Mk harbi çok kesmiş 100 k vergimi olur

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,647
7,358
113
Bunu paket halinde aliyordum bi aralar zaten 1 tane milyon var oda hangi bayide belli değil

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
%20 veraset ve intikal vergisi
Çok mantıklı soyma yöntemi knk

Veraset ve intikal vergisi, Miras Hukuku ile ilgili bir vergi türüdür. Bu vergi çeşidinde mirasçılar vefat edenin terekesi üzerindeki haklarını alabilmek için devlete bir ödeme yapmakla yükümlü tutulurlar.