- 8,416
- 3,212
- 113
Ama birader konu acmissin
Ama birader konu acmissin
Durumumuzun özeti bu olsa gerekAma birader konu acmissinkonuda bile adamlık paradan sonra geliyo düşun yani
![]()
Durumumuzun özeti bu olsa gerekDikkat ettigin güzel bir detay adamlıgı safdısı birakmis
![]()
adam gambazlamak sadece ismini verip te deşifre etmekle olmaz imalı yolla da gambazlayabilirsin keza benim yorumum bu olaya sen gambazlamak için yapmadın sadece bunu okumasını istediğin için açtın ama bence kendini kötü durumlara soktun bu konuyu açarak resmen kendi bacağına sıktın maç verilip karşılık istersen bu işi ticarete dökmek demektir senin böle bişe yapmaya hakkın yok yapacaksan da yeri burası değil kusura bakma ama haksızsınBak guzel adam sen mevzuyu nerelere getirdin ilk olarak konuyu dikkatli okumamissin adamı gambazlasam ismini verir etiket ederdim ki etmedim istese forumda kimse kotu bilmeyecek ikinci olarak mac satmiyorum hatta brnim yuzumden kayip yasayan oldu diye bir miktar iade yapacagimi soyledim belli o konuyuda kacirmissin diger bi husus gonulluluk hususuna ve ustune belirterek soyledigim gibi dayatma olmadan riza razi esasina dayanarak hatta vermeyebilirsin de diyerek tembihledim.Soz konusu konuyu acma hususuna gelirse sitemimi siz degerli dostlarima actim kufur argo bir yaklasimimim olmadi farkindaysan bilmiyorum farkinda misin ? Son olarak hitabini duzeltmelisin adamlıgı bana laf carpman hic dogru degil ve bu arada diledigin gibi davranabilirsin.