- 1,484
- 628
- 113
Bu kafayi yasamak icin 2 viski devirdim ama bulamiyorum antepli ne iciyorsan yaz bari onu kulanak
Konyak kafası buBu kafayi yasamak icin 2 viski devirdim ama bulamiyorum antepli ne iciyorsan yaz bari onu kulanak
HahahhaahhahhahajjajaForum değil sanki hıyar bahçesi bol bol hıyar var
Kanka x sitede 3k para var 18k çevrim var spor oynayasım var ama dortmund böyle biter diye korkuyorum kg var ve yanına 3 maç koydum 1.3 toplam 7 oran kasa bassam direk 20k veriyor ama bilemedimKanka madde etkisinde misin?
Cengelköy ise yerizForum değil sanki hıyar bahçesi bol bol hıyar var
Yazayım bu kafaya erişmek için aldığın borç paraları kaybedeceksin maaşı kaybedeceksin 3 acizlik işlemin olacak işte o zaman bu kafaya erişirsinBu kafayi yasamak icin 2 viski devirdim ama bulamiyorum antepli ne iciyorsan yaz bari onu kulanak
Bu kafa kazanıp kazanıp ödeme yapmayıp para bitince her yere saldıran kafaYazayım bu kafaya erişmek için aldığın borç paraları kaybedeceksin maaşı kaybedeceksin 3 acizlik işlemin olacak işte o zaman bu kafaya erişirsin
Bol şans dost ama ben iddaadan çok anlamıyorum ya neye bassam zıttı geliyorKanka x sitede 3k para var 18k çevrim var spor oynayasım var ama dortmund böyle biter diye korkuyorum kg var ve yanına 3 maç koydum 1.3 toplam 7 oran kasa bassam direk 20k veriyor ama bilemedim
Slot için ne yapabilirizBol şans dost ama ben iddaadan çok anlamıyorum ya neye bassam zıttı geliyor![]()
Çevrelerine soramazsin çunku çevreleri kalmamistirForumdaki bazı arkadaşları çok merak ediyorum. çevrelerine sorsak nasıl bilirsiniz diye haklarında neler söyler merak içerisindeyim
1200 cekmedik neyseki yakın zamandaBilader özellikle sizin gibi adamların oynadığı sitelerden oynamamak gerekir yoksa başımız belaya girer mahkemelerde uğraşırız, büyük ihtimalle gönderdiğin para çoğunlukta başka bir oyuncunun çekimi oluyor , şimdi sen böyle bir yola basvururrsan siteye hiçbir şey olmaz gene senin benim gibi bir oyuncunun başını ağrıtmis olacaksin