Profil resminden dolayi ekranimda kil var zannettim tesekkurlerDostlarım çok sevdiğimiz papamiz @Mayko78 ve benim dedemizi kayıp ettik başımız saolsun oynanacak İtalya maçları iptal oldu bilginizeEkli dosyayı görüntüle 772008
Anca bu delik uyar gülüm bize aşagısı kurtarmaz.İsteyecek başka karımı bulamadın gülüm Vandanin delik şöyle birşey olmuştur Ekli dosyayı görüntüle 772017
Hiç sorma ya adam direk papa yi öldürdü 😄😄😄Dün akşam bir fener taraftarı Papa'nın müslüman olma ihtimali Ali Koç'un şampiyon olma ihtimalinden daha fazla demişti papa sabahına Öldü amk 🙂
Papa öldü diye konu açtık muhabbet wanda naraya kadar gittiDin adamının ölümüyle dalga geçmek de garip kafalarmış beyler valla her geçen gün daha da çok şaşırtıyor beni bu forum![]()
Arkadaşım insanlar kafa dağıtmak için çok seçici olmasına gerek yokDin adamının ölümüyle dalga geçmek de garip kafalarmış beyler valla her geçen gün daha da çok şaşırtıyor beni bu forum![]()
Bence kıllı got gibiHiçbirşey ile alaka bağlamayın çok itici ve iğrenç bir tipi var aynı bizim koltuktaki gibi
Yok şimdi ali erbasin hakkini yedirtmem esittir bence neden çünkü ikiside arapca bilmiyo😂😂Papa iyi adamdı ,bizim Ali Erbaş'tan bin kat iyiydi.Dünya barışını savunurdu rahmetli.
Gitti güzelim 101 be kanka 😁😁😁Dostlarım çok sevdiğimiz papamiz @Mayko78 ve benim dedemizi kayıp ettik başımız saolsun oynanacak İtalya maçları iptal oldu bilginizeEkli dosyayı görüntüle 772008
Sabır diliyorum başınız sağolsunDostlarım çok sevdiğimiz papamiz @Mayko78 ve benim dedemizi kayıp ettik başımız saolsun oynanacak İtalya maçları iptal oldu bilginizeEkli dosyayı görüntüle 772008
Papalara geldik İtalya maçları niye iptal oldu ağa papadan çok bu üzdüDostlarım çok sevdiğimiz papamiz @Mayko78 ve benim dedemizi kayıp ettik başımız saolsun oynanacak İtalya maçları iptal oldu bilginizeEkli dosyayı görüntüle 772008