- 985
- 320
- 63
hocam ifade olmadan mahkemeye cıkmadan cezamı olur gozunu sevıyım 7 yıl oynayana ceza olurmu sana teblıgatı atsın akraban okuyunca zaten sende anlarsın farklı şey oldugunuDostum cezaya eminim
Ama kiralamasini bilmiyorum
Bana yok dedi
hocam ifade olmadan mahkemeye cıkmadan cezamı olur gozunu sevıyım 7 yıl oynayana ceza olurmu sana teblıgatı atsın akraban okuyunca zaten sende anlarsın farklı şey oldugunuDostum cezaya eminim
Bana yok dedi
Tebligat yapmışlar zatenhocam ifade olmadan mahkemeye cıkmadan cezamı olur gozunu sevıyım 7 yıl oynayana ceza olurmu sana teblıgatı atsın akraban okuyunca zaten sende anlarsın farklı şey oldugunu
Oyuncuya hapis cezası yok. Başka bir şey vardır. Belki onun adına papara hesabı açıp kullanmışlardırTebligat yapmışlar zaten
zaten aktifti işlem kısıtı var sadecePapara aktif olmus
Reklam klibimi çekmişAmk paparasi sananede seçilmiş cumhurbaşkanına reklam klibi çekiyorsun al işte skerler böyle
EvetBaşka birisi kendi bankasından benim paparaya gönderebiliyor mu acaba?
Bu limit hergun mu geçerli aylık mi.Yeni limit
Günlük 5000 binBu limit hergun mu geçerli aylık mi.
Hergun yeni limit 5000 mi oluyor
Olmuyor öyle dün 4800 çektim..bugun başka siteden cekicem limitiniz dolmuş diyor.papara arıyorum açan yokGünlük 5000 bin
Bu limit kendi ibanina çekim ve papara kart harcamaları için sadeceOlmuyor öyle dün 4800 çektim..bugun başka siteden cekicem limitiniz dolmuş diyor.papara arıyorum açan yok
Yanlış biliyorsun sen..öyle olsa hesabıma 2400 çekim nasıl gelecektiBu limit kendi ibanina çekim ve papara kart harcamaları için sadece
Papara girince öyle bildirim geldi bana onu diyorum sadeceYanlış biliyorsun sen..öyle olsa hesabıma 2400 çekim nasıl gelecekti
La tebligatla hapis cezası geldiği nerde görülmüş mal mal konuşuounuz haDostum cezaya eminim
Bana yok dedi