Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Paparaya El Konuldu

barisoztas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
137
57
28
şimdi garanti bankası atmsinden cektim paramı bilginiz olsun

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Ulan şu ülkede isteseler dışarı ile anlaşıp yasal olarak yapabilirler hiçbir vatandaşın parası yurtlarına gitmez bilerek yapılmıyor.hangi ülke şans oyunlarını şahısa satar mantıklı düşünün zarar etme ihtimali bile yok.gider mahallede zar atarim yinede tüpçü gevsegine para yatırıp kazandirmam.kisacasi isteseler yasal olarak aglayicilar ile anlaşıp yapılabilir ama bunlar yapmak istemiyor ne kadar dikerik diye çabalıyorlar.
1748457817428.png

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,138
387
83
Dilan-engin Polat olayı patlamasaydi o zaman payfixx de patlamaz ne güzel devam ederdik hep bu iki rezilin yüzünden böyle oldu

Steph30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,285
1,158
113
çektim diyen arkadaşlar ss atabilir mi rica etsek adamlar çekemiyoruz diyorlar papara card alacam yarın denemek için eğer olmuyorsa bşouna uğraşmayalım

yordu12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,249
327
83
papara card ile fekereinniz anca

Nynby

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
40
28
Az once papara hesabimdan banka hesabima para transferi gerceklestirebildim. Düzelmis olabilir mi acaba?.

15Dilek15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
527
214
43
payfixte yüklü çekimlerim vardı bu kadar zamandır herhangi bişey olmadı paparada da var paparayı bunun dışında fatura alışveriş vs gibi şeyler içinde kullandım uzun zamandır papara yatırımları sorunluydu bende uzun zamandır bankadan yatırım yapıyorum halada bu şekilde devam ediyorum. Everymatrixlerde oynuyorum hemde kavbette yaklaşık 1 saattir kavbete hiç erişim yok alt yapı çalışması diye bi sayfa çıkıyo anladığım kadarıyla yakayı kaptırdı ama ben bütün bunlardan endişeli olduğumu söyleyemem üzüldüğüm tek şey içerde kalan kayıp bonusu hali hazırda devlet hepimizin ne yaptığını gayet iyi biliyo dolayısıyla ceza kesecekse kesecek zaten korkunun ecele faydası yok ama ülkenin yarısından fazlası bu işe bulaşmış durumda kaosu göze alır mı bilmem daha önce bu konuyla ilgili ne uyarı aldım ne bi ceza yedim bakalım ne olacak.

Glr75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
862
198
43
Yapı kredi cekiliyor bende cektim