Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Paparaya El Konuldu

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
475
83
Ya arkadaş abartmayın Allah aşkına her şeyi siyasete bağlamanın alemi yok. Türkiye'deki yasadışı olan bir eylem çok göze battı pay fix sonrası herkes ortalığı kaldırdı papara da yapıyor diye. Sebep gayet belli devlet artık göz açtırmayacak iyide yapıyor bence. Hepimiz bu bataklığa girdik intihar edenler, hayatı mahvolanlar her şey var. Evlendikten hemen sonra evini dağıtıp hırsız girdi süsü verip altınları alıp bozduran insanlar var bu memlekette. Denetimi olmayan, lisansı olmayan, saçma sapan siteler kaynıyor. İyi bile oluyor.
o iş öyle olmuyor sen ekonominin içinden geçersen böyle şeyler patlak verir. sen sanıyor musun ki kolay kolay vazgeçecek insanlar, burdan kumar oynayamzsa gider sokakta milletin malına mülküne çöker hırsızlık yapar. sen ekonomiyi refahı düzeltemediğin sürece bunların önüne geçemezsin aksine daha kötü hale gelir, yarın öbür gün merdiven altı yerlerde kumar oynatıldığı haberleri patlarsa şaşırmayın.

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,137
1,469
113
Beyler artık size nasıl kumar oynayacağınızı anlatayım.

Bundan sonra 100-200 gibi ufak paraları nesine gibi legal sitelere atıp 3-4 bin yapmaya çalışıcaksınız ondan sonra çekip kripto yöntemiyle sadece stake gamdom sportsbet gibi global sitelere atıcaksınız. Geri çekerken de soğuk cüzdan falan kullanıcaksınız. Çok büyük paralar vurduğunuz zaman da parça parça çekip bir sürü kripto işlemi yapıcaksınız. Başka yolu kalmadı.

Merak etmeyin yakında Kumarı Serbest Bırakacak Parti KSBP yi kuruyorum. Destekleriniz beklerim.
Soğuk cüzdan olayını tam çözemedim
Global binance olmazmi mesela

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Soğuk cüzdan olayını tam çözemedim
Global binance olmazmi mesela
Soğuk cüzdan uygulamaları var trustwallet gibi. İlk çekimi oraya yapıcan ordan binance globale atıcan ordan binance tr atıp bankaya çekicen. Binance globale çekip trye aktarınca 1000 tl bile olsa soruyo globale bu para nerden geldi diye, ha üstüne gitmiyo kendi soğuk cüzdanımdan yazıyosun onaylıyo ama yarın büyük para vurursan daha detaylı bilgi ister ver masaka bildirir. O yüzden önce soğuk cüzdana çekip sonra globale atıp orda bir kaç gün kripto işlemi yapıcan ki iş büyürse masak maliye vs sorduğunda ben kripto yatırımcısıyım size ne mk diyebilesin.

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,137
1,469
113
Soğuk cüzdan uygulamaları var trustwallet gibi. İlk çekimi oraya yapıcan ordan binance globale atıcan ordan binance tr atıp bankaya çekicen. Binance globale çekip trye aktarınca 1000 tl bile olsa soruyo globale bu para nerden geldi diye, ha üstüne gitmiyo kendi soğuk cüzdanımdan yazıyosun onaylıyo ama yarın büyük para vurursan daha detaylı bilgi ister ver masaka bildirir. O yüzden önce soğuk cüzdana çekip sonra globale atıp orda bir kaç gün kripto işlemi yapıcan ki iş büyürse masak maliye vs sorduğunda ben kripto yatırımcısıyım size ne mk diyebilesin.
Burda merak ettiğim,global bu bilgiyi veriyormu

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
746
113
Beyler artık size nasıl kumar oynayacağınızı anlatayım.

Bundan sonra 100-200 gibi ufak paraları nesine gibi legal sitelere atıp 3-4 bin yapmaya çalışıcaksınız ondan sonra çekip kripto yöntemiyle sadece stake gamdom sportsbet gibi global sitelere atıcaksınız. Geri çekerken de soğuk cüzdan falan kullanıcaksınız. Çok büyük paralar vurduğunuz zaman da parça parça çekip bir sürü kripto işlemi yapıcaksınız. Başka yolu kalmadı.

Merak etmeyin yakında Kumarı Serbest Bırakacak Parti KSBP yi kuruyorum. Destekleriniz beklerim.
güzel açıklama dost bundan sonra betco,digitain,everymatrixler gibi sefillere para yatırmasın kimse özgün altyapıda bürolar varken kripto olayı biraz meşakkatli millet pratik diye saydığım altyapıdaki bürolara yatırım yapıyordu olay kriptoya evrilirse hepsi aç kalır stake ve gamdom yeter şayet ben kriptoda bunlardan başkasına yatırım yapmam.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Siteler Türkiye'de şirketi olan hiçbir banka / e-cüzdan da para tutmazlar hepsinin parası soğuk cüzdanlarda saklı. aracı kurumlar bunun için var biz sana dolar gönderelim- aylık şu kadar komisyon verelim, sen ödeme işini hallet bizi bulaştırma diyorlar. Anında / Hemen / Mpay
Bende öyle dusunmustum

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,249
498
83
boka basmisizko

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,851
1,763
113
Köfteci Yusuf falan filan zincir firmalara göz diktiler yemedi , şimdide baktılar ki para nereden akıyor payfix papara oralara göz diktiler bunun savunması yokya hemen kayyım atandı paralar gelecek cepler dolacak , çünkü ülkede satılacak yer kalmadı artık buralardan son vurgunlar yapılacak
Bilader adamlar suç işliyor suç. Ne anlatıyorsun yok göz diktiler yok para alamıyorlar falan? Sence adamın 5 milyar TL serveti varken ve vergisini düzenli bir şekilde oduyorken durduk yere kayyum atanır mı ? Kendinize gelin, güzelleme yapmayın. Suç suçtur, devlet suçluya mudahele etmese konuşursunuz etse konuşursunuz anlamadım gitti.

Hydr2727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,031
251
83
Yasadışı kumara el atacaklarına kendi oranlarını yükseltsinler burdan oynayalım 1.50-1.45 oranla dalga geçiyorlar karaktersizler

Cikcik

🤘cCc Var Olsun Turan Eller cCc 🤘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
564
442
63
Amk paparasi sananede seçilmiş cumhurbaşkanına reklam klibi çekiyorsun al işte skerler böyle