- 1,297
- 1,371
- 113
neyseki paparam yok hiçte olmadı 
maksimum 1000 tl ye geleceğini karanlığa atanlara üzülmüyoruz. Pompa yapacak devletBu olay sonucunda kimin başı ağrır söyleyeyim; Paparasını 1-2 günlüğüne kiralayıp benim başıma bir şey gelmedi diyen tayfa g*t korkusuyla yaşamaya başlayabilirsiniz. Çünkü kayyum bey amca size acımayacak.
Tüpçü için dostDevlet yasadışı kumara ciddi adımlar atıyor artık
Aynen öyle dostArtık en temizi havale ile yatırıp çekmek
Çok değil zaten anlaştıkları yatırım şirketine gidio paralarSitelerin papara hesaplarındaki paraciklar da gitti mi şimdi
Keşke anlassaTüpçü yakında pragmatic, amusnet ve egt digital ile anlasirsa şaşırmayın
Ben de artık havale kullanıyorum risk aynıArtık en temizi havale ile yatırıp çekmek
Bu gameofbet güncel giriş neydi açılmıyorBen de artık havale kullanıyorum risk aynı
Valla bu illleti madem alistirdilar paramız ülkede kalsınKeşke anlassa
Siteye atabiliyomusun?beyler 5 k var paparada çekemiyom suanlık cekme şansım yokmu
At banabeyler 5 k var paparada çekemiyom suanlık cekme şansım yokmu
aynen çünkü o kuralanan hesaplarda milyonlıuk işlemler yapılıyor buda dıkkatı daha çok çekıyorBu olay sonucunda kimin başı ağrır söyleyeyim; Paparasını 1-2 günlüğüne kiralayıp benim başıma bir şey gelmedi diyen tayfa g*t korkusuyla yaşamaya başlayabilirsiniz. Çünkü kayyum bey amca size acımayacak.
kartın yokmu hocam çekebilirsinbeyler 5 k var paparada çekemiyom suanlık cekme şansım yokmu