Benim hesabındaki parada 13400₺ idi tesadüf mü tam 13400₺ yatırım önermesi peki.Onlar çekim bekleyen üyelerin parası.13400 TL yatırım yapinca diğer üyenin çekimi ödeniyor otomatik
Benim hesabındaki parada 13400₺ idi tesadüf mü tam 13400₺ yatırım önermesi peki.Onlar çekim bekleyen üyelerin parası.13400 TL yatırım yapinca diğer üyenin çekimi ödeniyor otomatik
Psparaya hicbisi olmaz rahat ol sikma caniniPayfix gibi yarın çekmezsiniz sonra aglamayin burda
Yada yeni açılan bir suru yer onların kontrolünde eskileri temizliyorlar.Devlet yasadışı kumara ciddi adımlar atıyor artık
Kapattığın için dikkat çekecek kapatmayacaktınbu ay ben 1 milyon 700 binin üzerinden transfer yapmışım papara ile haberi okuyunca direk kapattım papara hesabını umarım ceza felan gelmez
Şuanda bir çok kişi kapatacaktır hesabını diye tahmin ediyorumKapattığın için dikkat çekecek kapatmayacaktın
ben şimdi çektim olan paramı bi sorun yok çekılıyorPara vardı cektirmiyor arkadaşlar ne yapacak
Gerci bu daha cok hukumet propagandası olmuş. Hukumette isine geldiginde Atatürk ten refenras veriyor.
Şifreni artı sms kodunu giriyorsun. Yatırım tutarını kendi alıyor. Bakiyeyi mi göremeyecek? Eyy ey biz nerdeyiz bu nerdeMaksipara aracı şirket kanka bilgin olsun da abartmışsın biraz bakiye görüyorlar paparadaki felan hayal ürünlerine girme
Bir sadaka ver dostBenim hesabındaki parada 13400₺ idi tesadüf mü tam 13400₺ yatırım önermesi peki.
Dost listenin başında senin isim 2. Sırada ben varım heraldebu ay ben 1 milyon 700 binin üzerinden transfer yapmışım papara ile haberi okuyunca direk kapattım papara hesabını umarım ceza felan gelmez