Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Paparaya El Konuldu

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Hesabımı 5 yıl önce kapatmıştım zaten öncesinde de sayili islemim vardir hesabımı onaylatamiyordum bende kapattirdim rahatım bu konuda

jesus07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,188
266
83
Kredi kartıdnan nakit çekim yapamıyordum. Paparaya kredi kartı ile atıp öyle nakit çekiyordum. Şimdi hangi uygulama ile yapabilirim bu işlemi.

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Yav dostlar paparanın sahibi ak partili değil miydi? Bu nasıl bir ters köşe oğlum paycoya olsa anlarım ama papara bu trabzonun stadına isim verildi abi gerçekten inanması zor.
Ne alakası var aynı zamanda fenerbahce bayan basketbol takımına da sponsor bu iki kulüp fsrkli görüşte

Alcade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,408
693
113

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Ne alakası var aynı zamanda fenerbahce bayan basketbol takımına da sponsor bu iki kulüp fsrkli görüşte
Bak hocam herkese operasyon yapılabilir payfix bunun en büyük örneği ama papara en son operasyon yapılacak uygulamaydı hiç mi şaşırmıyorsun?

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
956
113
Yav dostlar paparanın sahibi ak partili değil miydi? Bu nasıl bir ters köşe oğlum paycoya olsa anlarım ama papara bu trabzonun stadına isim verildi abi gerçekten inanması zor.
AKP'li ise görev süresi dolmuştur onu 1 sene kadar hapis yatırıp başka yerde başka göreve verirler.

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Bak hocam herkese operasyon yapılabilir payfix bunun en büyük örneği ama papara en son operasyon yapılacak uygulamaydı hiç mi şaşırmıyorsun?
Aga inanirmisin en son bu tv100 olaylarında patlak verdi paparaya o günden beri bu günü bekliyordum , devlet biliyor ama bilerek izin veriyor , ciddi bir servet toplanınca çöküyor işte, düşün ortada bi miktar yoksa neden el koysun ki ?

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,589
1,585
113
papara sahibin babası 2015 darbe sonrası fetö soruşturmasında gözaltına alınmış serebst bırakılmıştı adam cemaatetndi

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Havale de yapamıyorum alıcı ile iletişime geçin diyorlar sizde de var mi bu sorun beyler

Roeine16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
62
28
Arkadaşlar paparaya operasyon düzenlenip kayyum atandı. Geçmiş olsun herkese şimdiden.
Geçmiş olsun

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
956
113
Aga inanirmisin en son bu tv100 olaylarında patlak verdi paparaya o günden beri bu günü bekliyordum , devlet biliyor ama bilerek izin veriyor , ciddi bir servet toplanınca çöküyor işte, düşün ortada bi miktar yoksa neden el koysun ki ?
Necat Gülseven 150 milyon indirmiş paparadan haklarında ki haberleri kesmek için.
Adam haber yaptırarak harac aldı onlardan.

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,589
1,585
113
erdogan yeni dünya düzeni demişti fetö ölünce cemaatten dagılnca şirketleri asker polis savcı kim varsa topğluyolar imamoglu opresyonundan imamogluna destek veren süleymacılar 60 kişi aldılar içeri onlarında şirketlerine le koyarlar yakında sülaymancılarıda bitiriyolar
yakın gelcekte ismailaga cematine ve adıyaman menzil e de şirektlerine de operayon kayyum içeri almalar gelir

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,884
3,085
113
Amkkk sitelerde Parolapra 50 dı papara sonrası 250 yapmış inşllah siteler tek tek kapanır

Tiger_1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,283
651
113
bu adama bişi olmaz 2 hafta sonra farklı isimle devam ederler

KoreanWhiteTiger

You Think You Know Me