Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Papara Kalocı Hesap Kapanması - Para İadesi

TheRed21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
357
88
28
Selam forumdaşlar, maalesef benimde Papara hesabım kalıcı olarak 2 gün önce kapandı.
Hesapta kalan paranın iadesi için hem telefonda talep oluşturdum hemde mail attım.
Şikayet var sitelerinde 50 gündür parasını alamayanlar var, bu süreç ne kadar süreden sonuçlanır?

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
367
244
43
1 hafta normalde benimde 150 tl kaldı içinde ben mailde atmadım aramadımda bagıs yaptık paparaya

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,791
833
113
Keyfine bağlı paparanin

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
benim de kapatılmış. işin kötüsü içerde tam olarak ne kadarım kaldığını hatırlamıyorum. 5-6k vardı nasıl öğrenebilirim ve talep nasıl oluşturabilirim

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Papara ya Devlet Kayyum atamadı mı ? Biliyorsunuz kanun var kayyum atanan şirketlerden kayyum tarafından para çalınabilir içeride ne varsa alıyorlar

mberk1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,054
354
83
Selam forumdaşlar, maalesef benimde Papara hesabım kalıcı olarak 2 gün önce kapandı.
Hesapta kalan paranın iadesi için hem telefonda talep oluşturdum hemde mail attım.
Şikayet var sitelerinde 50 gündür parasını alamayanlar var, bu süreç ne kadar süreden sonuçlanır?
200 gündür payfix'ten paramızı alamıyoruz dostum. Şuan paparanın işleri payfix ile ilgilenen kuruma bırakıldı. O yüzden sabırlar diliyorum sana şimdiden