- 905
- 308
- 63
Benim kapatıldı kanka direkİçerde param vardı şimdi girdim çektim saniyede hesaba geldi
Benim kapatıldı kanka direkİçerde param vardı şimdi girdim çektim saniyede hesaba geldi
O yazıyor onu kapat işlemlere devam et ben az önce parami çektimBenimki açık hala ve bu yazı çıkıyor ama herhangi bir işlem yapılmıyor
Direkt nasıl kapatılıyor benim hep açıktı hiç kapanmadıBenim kapatıldı kanka direk
Giremezsin falan diyoDirekt nasıl kapatılıyor benim hep açıktı hiç kapanmadı
EnteresanGiremezsin falan diyo
Şuanda kademeli olarak hesapları kontrol ediolar riskli hesaplar kapanıyor içerideki bakiyele4iyle beraber Risksiz olan hesaplar açık kalıp para Çekimini açıyorlarBenimki açık hala ve bu yazı çıkıyor ama herhangi bir işlem yapılmıyor
SormaEnteresan
Yaptım ama hesabınız incelemede diyor 4 ay oldu hala bitmedi incelemeO yazıyor onu kapat işlemlere devam et ben az önce parami çektim
Geçmiş olsun onu bilmiyorum.bugune kadar Benim hiç kapanmadıYaptım ama hesabınız incelemede diyor 4 ay oldu hala bitmedi inceleme
Aynı dert bende de var çok para yok ama 955 TL içerde işlem yapamıyoruz kaç defa aradım hep aynı teraneYaptım ama hesabınız incelemede diyor 4 ay oldu hala bitmedi inceleme
Benim acik halaa amaa iban kullanamazssiniz diir yasaa geregiPapara hesabım kalıcı olarak kapatıldı içinde bakiye vardı müşteri hizmetlerini arayıp paranın iadesini istedim kaç güne gönderirler bu durumu yaşayan var mı?
Benim acik halaa amaa iban kullanamazssiniz diir yasaa geregiPapara hesabım kalıcı olarak kapatıldı içinde bakiye vardı müşteri hizmetlerini arayıp paranın iadesini istedim kaç güne gönderirler bu durumu yaşayan var mı?
1200 TL de benim varAynı dert bende de var çok para yok ama 955 TL içerde işlem yapamıyoruz kaç defa aradım hep aynı terane
Hazirandan beri düzelemedi bizimkiBenim şimdi düzelmiş hesaptaki parayı çektirmiyordu ibana çektim sorunsuz
Teşekkürler senin mesajı gördüm hallettim.Paparada bakiyeniz varsa çekim saglayin banka hesabiniza kadameli olarak hesapların cekimini açmışlar