http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Kalıcı Kapatıldı

Manyak1020

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
32
28
3 aydır hesap incelemede görünüyor arkadaşlar papara içindeki paralarla gitti devlete geçti artık iade falan olmaz

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,094
6,358
113
avukat vasıtasıyla dilekçe yazdı vede zaman aşımı olayı olmuş
Şanslıymışsın

Benim dava daha olmadı bana ulaşamadıları İcin knk paramı alırım dimi geri 2022de 14 bin tl idi asgari ücretin üc katı idi, faiziyle almak istiyorum knk yoksa ben zarar ederim biliyorsun verirler dimi knm

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
320
63
Şanslıymışsın

Benim dava daha olmadı bana ulaşamadıları İcin knk paramı alırım dimi geri 2022de 14 bin tl idi asgari ücretin üc katı idi, faiziyle almak istiyorum knk yoksa ben zarar ederim biliyorsun verirler dimi knm
vermesı lazım ama hemen olmaz çok uğraştırırlar jarşı tarafın tutumuna göre süreç belli eder

Seedorf1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,036
192
63
Bırakın içinde giden paralarida biraz kasa yapın cezalar yoldane vurgun yapıyormuş adamlar onlarin paralarına cokemiyorlarda bize biryerleri kalkıyor

jonbonjovi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
130
43
Beyler 2-3 gün paparayi aktif kullandım 150k ya yakın işlem yapmışımdır içinde bakiye yoktu şuan kalıcı olarak kapatılmış hesap kurallara uymadığım için ceza vs gelir mi?

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
733
210
43
El değiştirdiği tarihten itibaren alışveriş normal transfer yapıyorm ulaşım falan kesinlikle harici kullanmıyorum zaten kullanışlı