- 130
- 32
- 28
3 aydır hesap incelemede görünüyor arkadaşlar papara içindeki paralarla gitti devlete geçti artık iade falan olmaz
krıpto olayında yemiştiim cezaVay rampe you're tubeda balık tutuyon kknk
İptal nasıl ettirdin knkkrıpto olayında yemiştiim cezaordan bılıyom sonra iptal ettırdık rahatladım
![]()
avukat vasıtasıyla dilekçe yazdı vede zaman aşımı olayı olmuşİptal nasıl ettirdin knk
Şanslıymışsınavukat vasıtasıyla dilekçe yazdı vede zaman aşımı olayı olmuş
vermesı lazım ama hemen olmaz çok uğraştırırlar jarşı tarafın tutumuna göre süreç belli ederŞanslıymışsın
Benim dava daha olmadı bana ulaşamadıları İcin knk paramı alırım dimi geri 2022de 14 bin tl idi asgari ücretin üc katı idi, faiziyle almak istiyorum knk yoksa ben zarar ederim biliyorsun verirler dimi knm
bişey olmaz ben kripto mevzusundan dolayı 3 sene oldu kapandıBeyler 2-3 gün paparayi aktif kullandım 150k ya yakın işlem yapmışımdır içinde bakiye yoktu şuan kalıcı olarak kapatılmış hesap kurallara uymadığım için ceza vs gelir mi?
Sağol dostbişey olmaz ben kripto mevzusundan dolayı 3 sene oldu kapandı
zaman gösterirBeyler 2-3 gün paparayi aktif kullandım 150k ya yakın işlem yapmışımdır içinde bakiye yoktu şuan kalıcı olarak kapatılmış hesap kurallara uymadığım için ceza vs gelir mi?
E devlet e bakHerhangi ceza gelip gelmediğini nerden öğrenebiliriz beyler yardımcı olur musunuz