http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Kalıcı Kapatıldı

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,746
2,529
113
hocam bende kaç sene papara ıle yatırım cekımler sagladım yüksek bı ara herkesın ınceleme dıe kapattılar ondan sonra açtılar benım o gundur hala aktıf kullanıyorum o günden sonra tek 1 sıte ıcın kullanmadım sızın kı naasıl kapanıyor sadece merak edıyorum sıteye yatırıma ve cekıme devam mı edıorsunuz incelemeden sonra

olcaypp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
248
221
43
hocam bende kaç sene papara ıle yatırım cekımler sagladım yüksek bı ara herkesın ınceleme dıe kapattılar ondan sonra açtılar benım o gundur hala aktıf kullanıyorum o günden sonra tek 1 sıte ıcın kullanmadım sızın kı naasıl kapanıyor sadece merak edıyorum sıteye yatırıma ve cekıme devam mı edıorsunuz
Bi ara inceleme diye kapatmışlardı sonra kullanbilirsiniz diye mail atmışlardı dünde 12 adet işlem yaptım yatırım-çekim bugün kalıcı kapatıldı

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,746
2,529
113
Bi ara inceleme diye kapatmışlardı sonra kullanbilirsiniz diye mail atmışlardı dünde 12 adet işlem yaptım yatırım-çekim bugün kalıcı kapatıldı
işte hatayı bence orda yapıorsunuz onlarda onun ıcın açtı tek bır ıslem olsun anında kapatıolar

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
23,963
10,600
113
Anket doldururken Fatura için vs kullanıyorum seçeneğini seçmiştim arada bi fatura ödeyelim bari

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
388
227
43
hocam bende kaç sene papara ıle yatırım cekımler sagladım yüksek bı ara herkesın ınceleme dıe kapattılar ondan sonra açtılar benım o gundur hala aktıf kullanıyorum o günden sonra tek 1 sıte ıcın kullanmadım sızın kı naasıl kapanıyor sadece merak edıyorum sıteye yatırıma ve cekıme devam mı edıorsunuz incelemeden sonra
problem siteye yatırıp çekmek değil; kullanım şartlarını ihlal eden herhangi işlemde bulunmak. ben de aynı şekilde kullandım incelemeye girmeden önce her ay 1m işlem limiti ayın 20 si gibi doluyordu tüm yatırım çekimleri yaparken kullanıyordum eşim de aynı şekilde, hatta biz incelemeye girme muhabbetleri ilk başladığında kesin bizimkiler geri açılmaz falan diye düşünüyorduk velhasıl incelemeden sonra fatura ödemek için 1 kere kullandım bir daha hiç kullamadım ama 2 gün önce kapattılar hesabı; kredi kartıyla paparaya yüklenen bakiyeyi banka hesabına nakit çekebilmek için 2. kişiye göndererek çekilebilir bakiyeye çevirdiğimiz için ikimizin hesabı kapatıldı. sebebinin bu olduğuna emin olma sebebim havaleyle banka hesabına çeken bizim hesaplarımızın kapatılıp asıl kk sahibi ve kartla bakiye yüklediğimiz bizim hesaplarımıza gönderim yaptığımız asıl papara hesabının kapatılmaması, yani yasaklı işlemi hangi hesap yaptıysa yanıyor:)

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
938
113
helal olsun iyi cesaret valla masak inceledikten sonra bile sitelere yatırım çekim yapabiliyorsunuz alternatif 3-4 tane sanal cüzdan uygulaması varken

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,392
3,490
113
Tmsf devredildi zor ödemez 1 yılı bulur tmsf para ödedigi görülmemiştir en erken 6 ay

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,798
10,679
113
papara payco payfix enpara qnb finansbank hepsi kapalı benım

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
401
83
Papara kapatalı 5 sene var satmamistim da birine verir gibi oldum vermeden kapadık bisey olmaz insallah

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,357
2,564
113
Geçmiş

erman36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
121
63
Benim kapatilali 2 ay oldu ceza gelmedi umarimda gelmez

klnc21

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
33
18
Ben garanti kredi kartımdan paparaya para aktarıyordum sonra o aktardığım para çekilemez bakiye olarak gözüküyordu bir arkadaşın paparasına aktarıp ordan kendi bankama çekiyordum bu yüzden kapandı büyük ihtimalle hesabım