Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara İcra Kağıdı Geldi Ne Yapmak Lazım

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,386
2,765
113
AÇIKLAMALAR:

Tarafıma 04.01.2025 tarihinde Papara uygulaması üzerinden gönderilmiş olan 10.000,00 TL, herhangi bir borç ilişkisine dayanmadığı gibi, taraflar arasında bu tutarın borç olarak verildiğine dair yazılı veya sözlü bir anlaşma da bulunmamaktadır. Söz konusu para, borç ya da ödünç niteliğinde değil; iade şartı olmayan, karşılıksız bir para aktarımıdır.

Kaldı ki, bu işlemin üzerinden yaklaşık 6 ay geçmiş olup, alacaklı olduğunu iddia eden kişi bu sürede herhangi bir şekilde geri ödeme talebinde bulunmamış, ihtarname göndermemiş ya da borç ilişkisini ispatlayacak hiçbir girişimde bulunmamıştır. Bu durum, iddia edilen alacağın gerçeği yansıtmadığını, kötü niyetli ve haksız bir icra takibi başlatıldığını açıkça ortaya koymaktadır.

Ayrıca, bu iddianın somut bir belge veya sözleşmeye dayanmaması, takibin soyut iddialarla yapıldığını göstermektedir. İcra takibi kötü niyetlidir ve sırf beni zor durumda bırakmak amacıyla başlatılmıştır.

HUKUKİ NEDENLER:
İcra ve İflas Kanunu m. 62 ve ilgili mevzuat.

SONUÇ VE TALEP:
Yukarıda arz ve izah edilen nedenlerle, alacaklı tarafça aleyhime başlatılan ilamsız icra takibine konu 10.000,00 TL borcu kabul etmiyorum. Söz konusu borca ve tüm ferilerine itiraz ediyor, takibin durdurulmasını arz ederim.
yazı güzel mi hacı ekleyip çıkartmam gereken bi yer varmı sizce bi baksana.
Güzel ama o para tutarını yazarsan kötü 😀 10 bin yazıcan milyon degil

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
655
113
Aynısı arkadaşın başına geldi bu ayın 26 sinda mahkemesi var papara yüzünden ama icra vs yoktu galiba onda

Ahg6300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
563
508
93
o standart prosedür yazmak zorunda hesapları kullandırmadıgı için
Peki hocam meraktan soruyorum şimdi türkiye dışında olsan oynasan ceza gelme gibi bir durum olsa seni kapsamıyor vs diyorlar Kıbrıs'tayım ben burda betler serbest olduğu için öyle diyorlar. Ama gel gör ki paparaya kayıtlı olan TC telefon numarası ve TC kimlik. Türkiye vatandaşısın bir de

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,386
2,765
113
Peki hocam meraktan soruyorum şimdi türkiye dışında olsan oynasan ceza gelme gibi bir durum olsa seni kapsamıyor vs diyorlar Kıbrıs'tayım ben burda betler serbest olduğu için öyle diyorlar. Ama gel gör ki paparaya kayıtlı olan TC telefon numarası ve TC kimlik. Türkiye vatandaşısın bir de
Turkıyeye indiginde göz altına alınır ifadeden sonra salınırsın o olur