Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Hesabımdan 70 Bin TL Çekildi

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,033
394
83
gecmis olsun kardesism arkadasların dedigi gibi otamatik ödeme yaptıgın yer cekmistir

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,564
5,129
113
Madem altin parasi biriktiriyon neden sanal banka bu milleti aklim almiyo yeminle

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,890
113
Bak benimde başıma geldi bu olay şöyle önlem alabilirsin aktif cihazları sonlandır ayarlardan
Aynen bende onu diyecektim her yatırım sonrası siliyordum ben onları namussuz bunlar Çünkü tek tek kontrol ediyorlardır hesapları

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
357
194
43
Merhaba arkadaşlar, bugün sabah uyandığımda Papara hesabımdaki 70.000 TL'nin başka bir hesaba gönderildiğini fark ettim. Papara hesabımı en son 14 Ağustos’ta Holigan’a yatırım yapmak için kullanmıştım, o tarihten sonra hiçbir işlem yapmadım. Ancak bugün 'S20' adlı bir cihazın hesabıma giriş yaptığını ve SMS onayı olmadan tüm parayı başka birine gönderdiğini gördüm. Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı ya da önerisi olan var mı? Papara’yı aradım, savcılığa gitmemi ve durumu belgeleyip onlara iletmemi söylediler.
Yakin zamanlarsa telegram VEYA mail üzerinden bir linke tıklamışsındır.onlarda senin telefona sızıp bilgilerini çalmışlar BU kadar basit.Her önüne gelen linke tiklamiycan

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
357
194
43
Yakin zamanlarsa telegram VEYA mail üzerinden bir linke tıklamışsındır.onlarda senin telefona sızıp bilgilerini çalmışlar BU kadar basit.Her önüne gelen linke tiklamiycan
Adamlar sosyal medyada bas bas neden papara hesaplarınız kiralanır diyor.Bu gibi dolandiriciliklari kullanmak için demi

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,192
5,564
113
Holiganla alakası yok
Evde tek değilsen evdekileri sorgula
Hesapda para olduğunu kim biliyorsa onları sorgula
Tecrübe konuşuyor sms onaysız işlem yapamaz

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,450
5,586
113
Geçmiş olsun.
Papara hesabindan cekilen paranin son işlem görseli buraya atabilir misin,

Nynby

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
40
28
Kardesim dun gece saat 3 civari benimde papara hesabina s20+ adli cihazdan giris yapilmis ama hesap incelemede oldugu icin parayi cekememisler. Cok gecmis olsun.

Umut3st

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
334
313
63
Beyler karakoldan geldim benim gibi aynı durumu yaşayan 10 kişi daha gelmiş akşam tekrar gıdecem ifade vermeye

BuildYourDreams

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
33
18
Paparada nasil 70bin tutabiliyorsunuz kral , biz hesapta kalan 70 lirayi bile siteye atiyoruz