Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Hesabımdan 70 Bin TL Çekildi

Umut3st

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
335
313
63
Merhaba arkadaşlar, bugün sabah uyandığımda Papara hesabımdaki 70.000 TL'nin başka bir hesaba gönderildiğini fark ettim. Papara hesabımı en son 14 Ağustos’ta Holigan’a yatırım yapmak için kullanmıştım, o tarihten sonra hiçbir işlem yapmadım. Ancak bugün 'S20' adlı bir cihazın hesabıma giriş yaptığını ve SMS onayı olmadan tüm parayı başka birine gönderdiğini gördüm. Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı ya da önerisi olan var mı? Papara’yı aradım, savcılığa gitmemi ve durumu belgeleyip onlara iletmemi söylediler.

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,632
1,352
113
paparaylanpara yatırmayın sıkıntılı zaten bide yatırdıktan sonra aktif cihazlardan kendi cihazınız harici çıkış yapın

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,740
1,060
113
Bak benimde başıma geldi bu olay şöyle önlem alabilirsin aktif cihazları sonlandır ayarlardan

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,728
9,786
113
Holigan grubu dolandırıcıdır

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
876
348
63
Paparaya girip ayarlar bölümüne git aktif cihazlar sekmesinden kendi telefonun hariç bütün hepsini devre dışı yap geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa sürede çözülür

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
79
28
malesef şikayette edemessin savcılığa bütün gönderimler cekimler cıkar ortaya suçlu duruma düşersin

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,570
38,388
113
Merhaba arkadaşlar, bugün sabah uyandığımda Papara hesabımdaki 70.000 TL'nin başka bir hesaba gönderildiğini fark ettim. Papara hesabımı en son 14 Ağustos’ta Holigan’a yatırım yapmak için kullanmıştım, o tarihten sonra hiçbir işlem yapmadım. Ancak bugün 'S20' adlı bir cihazın hesabıma giriş yaptığını ve SMS onayı olmadan tüm parayı başka birine gönderdiğini gördüm. Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı ya da önerisi olan var mı? Papara’yı aradım, savcılığa gitmemi ve durumu belgeleyip onlara iletmemi söylediler.
Paparada bir ay para tutmak çok mantıklı değil zaten ama çok geçmiş olsun dost

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
537
136
43
Otomatik yatırım yaptıysan hesabın bir cihazda açık kalmıştır oda ama le giria olmadanda transfer yapmıştır