Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Haciz

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
Anladım reis yani diyorki bana borcu vardır papara hesabındaki paraya el koyuyorum artık gibi birşey
hocam senın farklı yerlere borcun varsa ödemedıysen vede elektronık para kuruluşlarında paran varsa onlara teblıgatla bıldırıyolar ve paraya bloke koyduruyolar

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Dosya numarasından çıkar herşey gelen mesaj doğru.

Guestmcrap

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
863
250
63
hocam senın farklı yerlere borcun varsa ödemedıysen vede elektronık para kuruluşlarında paran varsa onlara teblıgatla bıldırıyolar ve paraya bloke koyduruyolar
Sonunda içim rahatladı iş bankasına borcum var açık dosya şuanda vergi borcunu ödemediğim için açık dosya şuanda taraf olarak eklenmesinin sebebi bu olabilir
Devlet paparaya el koydu artık banka alacakları gibi bloke bildirisi yapabilir

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Sonunda içim rahatladı iş bankasına borcum var açık dosya şuanda vergi borcunu ödemediğim için açık dosya şuanda taraf olarak eklenmesinin sebebi bu olabilir
Devlet paparaya el koydu artık banka alacakları gibi bloke bildirisi yapabilir
Olabilir bak bu

huseyin38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
290
57
28
İcra dosyan olup olmadığını bilmiyor musun? Uyaba gir dosya sorgulama kısmından icrayı işaretle açılan takiplerle karşılaştır dosya numaranı

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
İncelemeye alınmıştı sonra açıldı birkaç işlem yaptım kalıcı olarak kapatıldı sıkıntı olmaz değil mi

Guestmcrap

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
863
250
63
Güncel = icra dairelerine gittim bu durumu sordum Benim 3 şahıs olarak eklendiğimi her iki taraftan alacağımın olup olmadığını soracakları için beni 3 şahıs olarak eklemesi yapılıp tebligat çekileceği söylendi