Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Haciz

Guestmcrap

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
863
250
63
Bursa 5. genel icra dairesi nin ...... nolu dosyasinda ucuncu sahis papara elektronik para anonim sirketi e 29/08/2025 tarihinde tebligat gonderilmistir. B003

Böyle Mesaj geldi uyaptan gözükmüyor bu nedir

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
196
43
Bursa 5. genel icra dairesi nin ...... nolu dosyasinda ucuncu sahis papara elektronik para anonim sirketi e 29/08/2025 tarihinde tebligat gonderilmistir. B003

ya uyapda gozukmeden dosya nasil acilcak :)) once oraya duser evraklar bos konu dolsndirici

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
1,581
113

Uyap tan gözükmüyor diye kendin söylemişsin dost hiçbir şey olmaz uyap ta gözükmeyen şeyden

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Nitelikli dolandırıcılık - özel belgede sahtecilik - Esas 2019/2745 Karar Sayılı İlamı

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
389
236
43
bursa 5.icrada dosyan var mı borçlu olduğun? eğer yoksa dolandırıcılardır eğer varsa papara hesabına bloke için yazı yazmışlar demek oluyor banka hesabı gibi düşün aynı şey

mesut4664

RESPECT...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,028
1,530
113
Bunlara düşmeyin sakın dostlar dolandırıcı

Guestmcrap

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
863
250
63
bursa 5.icrada dosyan var mı borçlu olduğun? eğer yoksa dolandırıcılardır eğer varsa papara hesabına bloke için yazı yazmışlar demek oluyor banka hesabı gibi düşün aynı şey
Anladım reis yani diyorki bana borcu vardır papara hesabındaki paraya el koyuyorum artık gibi birşey